Mervekuzeyonur Bebeğim daha 2 günlük ve doğduğundan beri çok sık sarı renkte kusması oluyor.Bazen gazla birlikte çıkarıyor.Başına böyle birşey gelen tecrübeli anneler var mi?Normal mi bu şekilde kusması. Emziriyorum bu arada
Azizeguney Mervekuzeyonur İstediğiniz kadar gaz çıkarın yinede içinde kalan minik gaz için kusar. Ama beyaz renk kusması lazım.
Babyone Mervekuzeyonur cok gelıyodur annesı. Benm bebegmde cok kusan bı bebek halada oyle. Emzırır emzırmez yatrmayın. Reflu yatagı alın mumkunse emzırdıkten snra dumduz yatrmayın yatay sekılde bıraz oyalayın. Gaz cıkarmak ıcın sırtına vurmayın duz tutun zaten cıkcaktr gazı. Butun bnlara ragmen de kusabılır benm bebegım gbı😅 bız duzeltemedık doktormzda kılo alımı normal olduğu ıcın ılac vermedı 6 aylık olana kadr doydugunu anlayana kadr devam eder dedı. Normalmıs bu durum bebeklerde
Aysukk Mervekuzeyonur bebek bu kusar derler ama sık kusmanın altında genelde bi problem yatar alerjik bebeklerde cok kusar üşütmüşte olabilir bende bikaç dr görüşü almalısınız gecikmeyin bebek bu dili yokki derdini anlatsın sağlıkla büyüğtn❤️
Goktug1308 Mervekuzeyonur 44 günlük bebeğim var doktor dogum yaptıgımda günde 3 kere foşlatarak kusarsa mutlaka bana getir demişti..nasıl gaz çıkarıyorsun bilmiyorum ama ben emzirir emzirmez hemen gaz cıkarmak için kaldırırdım meğer yanlış yapıyormuşum bi ⅗ dk bekledikten sonra gaz cıkartmaya çalıştım kusmaları kesildi illa kusuyor ama oda fazlalığını çıkarıyor
Ay_Su_2020 Benim bebeyimde dogdugun da oyle cok sık kusardi hemde fazla fazla sonradan gecti simdi 3aylik oldu arada kusuyor fazla deyil korkulacak bir sey deyil bence
Sahra0705 Mervekuzeyonur fazlasını çıkarıyor canım reflü yatağı alıp beşiğin koyabilirsin hem kusmak azaltıyor hem de gece yatarken Allah korusun boğazına kaçmaz kustuğunda benim bebeğim de öyleydi başının bekliyordum hiç uyumazdım sonra reflü yatağı aldık