Babies iki_prens_annesi_ valla benim hep duydugum dogumdan sonra gozleri genelde renkli oluo bebegin ama direk kahverengi olarak dunyaya geldi sanirim benimki boyle kalir ama benim ela esimin kahve annemin yesil dayimin mavi hani dedim bi ihtimal renkli olur mu😂
iki_prens_annesi_ Babies oladabilirdi benim ve esimin goz rengi kahve babamin ve abimin yesil aklimin ucundan gecmezdi ama oldu benim esim gamzeli ben çok hayal etmistim gamzeli olzun babasina benzesin diye gitti dedesinin kopyasi oldu ☺️
Babies Sumeyyezeki ozaman 6 ayda yavas yavas belli olur demekki yine benimkinin degisme ihtimali vardir bekleyelim bakalm 😉
Babies Melike0809 kuzum google resim yukle yazip ordan yukluosun linkinide buraya kopyaliyosun ama biraz karisik gelebilir
kimyageranne Babies doğduğunda kahve rengiydi 3,5 aylık şuan yeşil oldu büyük ihtimal yeşil kalır diye düşünüyorum eşim yeşil ben ela gözlüyüm
Babies kimyageranne aaa benden bi tane daha dogdugunda kahveden renkiye dönebilio mu 😊ozaman ihtimal var demekki acaba benimki ne olck her ay degisimleri cok hosuma gidiyor 😍
Mirage91 Babies benim bildiğim koyu renkler açılıyor,açık renkler koyulaşıyor. Sizinkisi ela olabilir
kimyageranne Babies eşimle ben ikimizde renkli gözlü olduğumuz için ben yeşil kalır diye düşünüyordum ama hiç belli de olmuyormus 1 yaşına kadarmış renk değişimi bende burda okuduktan sonra acaba diyorum artık 😂