Prensannesi29 1453merve Benim oğlumda aynı 50 günlük şuan gündüzleri ne güzel uyuttum diyorum uzanıyorum 5,10 dk sonra tekrar uyanıyor
DuyguDamla 1453merve benimkide aynı 48 günlüğüz en fazla yarım saat en az 10 dakkauyuyo nedendir bilmem böyle olunca iş güçte yapılmıyo
Durununannesi06 Güneşe çıkarın ıkı dk bnm bebegımde huysuz bugun cıkardım ondanmıdır nedir gayet iyi uyudu bugun denemekten zarar gelmez🤷🏻♀️
1453merve Biz de dinlenemeyip uykumuzu Da alamıyoruz ,baygın baygın geziyorum ben gözler kısık 67 günde bu hale koydu büyüdükçe ne olurum acaba😃🙃
Mkelebek 1453merve bizdee ayniyiz cok yoruluyorum cunku bizimki dahada uyumak istoyo ama uyumamakta istiyo
Tiredmomy 1453merve bende varım 4 ay 18 günlük salla salla uyudu diye sevin 10 dakika sonra bir çığlık kalkıyor🙁
hilaliii 1453merve dinlenip kalkıyorlar gibi sanki 😂 benimkide öyle sma kucağımda uyutunca 2.5 saat uyuruz beraber
Sumeyyezeki 1453merve no no no bizde öyleyiz hiç uyumuyor gündüz bu aralar gece de uyumuyor sürekli kalkıyor oh be uyudu diyorum bi yemek yaptım bi çay kahve icin yok anacım 10 dk nedir ya hemen gözünğ açıyor ağlıyor