Bugrannesi Kilo kaybı yasayan ve kilo alan varmi gittikçe dahada cok zayıflıyorum bebeğimi emzirdiğim için tavsiyeleriniz nelerdir anneler doktora gidicem umarim bişeyler önerirler herkes normal diyo ama oldum olasi su zayıflıktan bıktım ya hu 🤦♀️
Tosbigim Bugrannesi bünyeyle alakalı bende emziriyorum ama aman aman bi kilo vermedim daha vermem gereken 6 kilo var
Azizeguney Bugrannesi Çok normal bacım zayıflaman. Çocuk 6. Ayda ek gıdaya başlayınca o kiloları geri alıyosun
Dilaranne Bugrannesi ben 44 kiloyum emziriyorum vitamin şu bu kullanıyorum ama yok 😔 hatta aşırı şikayetçiyim bu zayıflıktan komşum emziriyor maşallah kilolu sırf emziriyor kilo alıyor diye bebeği sütten kesti 😔
Bugrannesi Azizeguney 27 günlük olduk bugün sürekli emmek istiyor halim kalmıyor kan değerlerimi ölçtürüyüm bi diyorum belki tavkive alınca düzelirim biraz canım
Bugrannesi Tosbigim kimi kilo almak istiyo kimi vermek ben zaten normaldede alamıyorum pek kilo bi hamilelik yaramıştı doğurunca söndüm hemen gören imreniyo ben kilo almak istiyorum deyince kızıyolar 🤷♀️
Bugrannesi Dilaranne canım bünyeyle gercekten alakasi var bende 50 yakındım hamilelik yaramıştı. doğurdum tartıldım 47 e inmiştim birde bugün çıkım kiloma bakym dedim bi baktim 42 ye düşmüşüm 🤦♀️ zayıflık fazla zayıflık yakışmıyor evet