momyshark1 Kizlar kehribar kolyelerinizi nerden aldiniz ve fiyati neydi. 1 yasindayiz cok gec kalmis sayilirmiyiz. Ve faydalarini gordunuzmu kullandiktan sonra
havos momyshark1 bana da gerekli ama güvenemiyorum bilmediğim için alıp kullanıp memnun kalandan öneriler için bende bekleyeyim burada
Ysm2019 momyshark1 https://www.ambertwins.com.tr/?gclid=CjwKCAjw8MD7BRArEiwAGZsrBT65u7p36ZbhV0GJ4OGJ2FaaHbNU4GoorqH0d-U3qvk8S9H6ridxHBoCBVkQAvD_BwE bu siteden sertifikalı aldım bir kaç aydır kullanıyorum salyada baya bir azalma oldu ateş falan olmadı olmazda inşAllah diş çıkarmadık henüz 10 aylığız ben en çok sağlamlığını ve aralarda düğüm atmışlar kopmasın diye onu sevdim ve tabi belgeli olmasıda çok önemli sahteleri internette çokmuş
DBaybars momyshark1 Tots and more dan aldım sertifikalı 170tl bişeydi sanırım orjinal ve organik ürünler satılıyor tamamen. İşe yaradı bizde. Geç kalmış sayılmazsınız 3 yaşa kadar kullanılıyor
Ysm2019 momyshark1 salyasına iyi geldi diş çıkarmadığı için henüz ateş olayına iyi gelirmi bilmem ama aşılarda ateş olmamıştı