Narinnnk Merhaba annişler emzirirken lazer yapılıyormu çok baktım ama net bir bilgi elde edemedim size soriyim bir de dedim bu konuda tecrübeli bilgisi olan annişlerin cevabını bekliyorum bebeğim 9 aylık bu arada
Melindaninannesi Narinnnk ben de bu sene istiyordum ama arastirmalarim sonucunda emzirirken hala hormonlarin salgilanmaya devam ettigi bu yüzden de kılların yok edilmesinde çok işe yaramayacağı oldu. Hatta bir yerde boşa kürek çekmek olur diyordu. Şimdilik vazgeçtim.
Damladamla1 Narinnnk 6aydan sonra hormon testi yaptırıp lazere gidebiliyorsan canım ben hamilelik den önce başlamıştım yarım kaldı doğumdan 6ay sonra gel dediler ama virüsden çekinip gidemiyorum
Narinnnk Melindaninannesi benim gittiğim yerdeki epilasyoncu yapıldığını söyledi ben sadece bebeğime zararı olurmu acaba diye nerak ediyorum
Narinnnk Damladamla1 bende ilk hamüleliğimden 1 ay önce gittim tek seans sonrası hamile kaldığımı öğrenince bıraktım emzirmeyi bırakınca giderim dedim onu emzirmeden kestiğim diper ay hamile kadım yine şimdi küçük kızım 9 aylık acaba gitsemmi diye düşünüyorum bebeğe zararı varmı diye iki çocukla gerçekten artık başaçıkamıyorum tüylerle zamanım olmuyor hiç
Damladamla1 Narinnnk evet gerçekten çok zor tüğler hiç işimiz yok gibi bide onlarla uğraşıyoruz maalesef bi hormon testi yaptır ve git istersen
1006acy Narinnnk bi nevi ışın olduğu için zarar verdiği için olabilir tam bilmiyorm . Emzirme süreci bitince oluyormuş.
Narinnnk Damladamla1 bu hafta içi bir çocuk doktoruyla daha görüşüp kararımı vericem inşallah bakalım ne diyicek