Drkgrss Kızlar bebeğim 2 aylık prima premium kullanıyorum akşam 11-12 nezaman mama yerse altını değiştiriyorum sabah 8-9 a kadar sizce normal mi siz nası yapıyosunuz? Gece değiştirmeyn diyolar
Elif06 Drkgrss bende gece uyumadan değiştiriyorum, gece uykusu bölünmesin diye sabah 7 8 gibi uyanır uyanınca değiştiriyorum şükür pişik fln olmadık hiç.
Deletedmom348 Drkgrss Prima premıum kullanıyorum bende. Yatarken değiştiriyorum. Mamaya kalktığında tekrar değiştiriyorum. Sonra uyandığında değiştiriyorum.5 te kaka yapmak için uyanıyor çünkü
Lilduc Drkgrss kaka yapmadığı sürece ben de gece değiştiremiyorum. Gece uykusuna geçirirken son bezini bağlıyorum sonra sabah 7-8 gibi uyanınca.
Mom62636362 Drkgrss uyansınlar daha iyi emsinler diye, yoksa ayaklarına fiske atmam gerekiyor uyanmaları için. Değiştiriyorum, genelde altlarını pisletmiş oluyorlar zaten, bir de pişikle uğraşıyoruz şu sıralar, çok fazla dikkat etmem gerekiyor
Drkgrss Deletedmom348 kaka yaparsa bende değiştiriyodum zaten yaparsa uyumuyodu ama bizimki artık haftada bir yaptığı için gece sıkıntı olmuyo😣
Deletedmom348 Drkgrss Aa öyle mi inşallah düzelir🙏Ben sürekli değiştiriyorum. Günde 10 tane değiştiriyorum ben. Çizginin dolmasını beklemiyorum.
Deletedmom413 Drkgrss 11 ay 19 gunluguz Dogdugundan beri kaka yapmazsa degistirmiyorum. Aliskanlik oluyormus buyudukce altim islak diye uyaniyormus.
mirayyy20-20 Drkgrss ben de öyle yapıyorum gece emerken kaka yaparsa mecbur degistiriyorum ama o zaman da uyumuyor artık o yüzden dua ediyorum emzirirken nolur yapma diye 😁
01asaf01 Drkgrss gece uyumadan önce değiştiriyorum gece bi kaç kez uyanıyor ama kaka yapmamışsa değiştirmiyorum sabahta 7 8 ne zaman uyanırsa o zmn değiştiriyorum