Merve789 Bebegine gece mamasi veren varmi ari mamalar gercekten zararlimidir? Cok sik uyaniyor ve mamasini bitirmeden uyuyo gunduzleride boyle bende mama yapmak istiyorum yardimci olun lutfen
Mom14 Merve789 6 aydan önce o şekilde verilen besinler zararlı. Doktorumun söylediğine göre 6 aydan önce verilen ek gıda türevi şeyler şuan birşey çıkmasa olmasa bile ileriki zamanlarında kalp tansiyon bağırsak problerine yol açabilirmiş
Mom14 Merve789 ayriyetten başkasının bebeğine birşey olmaz seninkine olcağı tutar her bebek bir değil ben o hatayı yaptım kızım ogün kakası o kadar değişikti ödüm koptu birşey olcak diye kesinlikle vermeyin kimseyide dinlemeyin.
Minikbirask Ben ari mamanin her cesitini kullaniorm walla o zarar bu zarar onceden bnlar vardi tek onu severek yiyo bide
Merve789 BusraG cok zor hemde cikarip meme vermek.kdr rahatlik yok ama benimki hic tutmadi emmedi hep sagdim
BusraG Merve789 benimki de emmedi. Üstelik sütüm de yok denecek kadar azdı. Damla damla. Artıramadım ne yaptıysam. Mecbur mamaya dayandım. İçimde uhte kaldı emzirmemek