Azerikizi Kizlar lutfen askeerimiz icin dua edin😭😭 kardesimde onlarin icinde! Kardes ulkemiz duaaa edin lutfen
Mervemerveesk Azerikizi allah yar ve yardımcınız olsun. Nedir acaba tam durum? Ermenistan ın bombalamaya başladığı doğru mu acaba? 😕
Azerikizi Sevimli dusunmemek eldeni😭😭😭 Aglamaktan kahr olduk. Devlet tum sosyal hesaplari durdurdu kimse kullanamuyoe😭😭 ne whatsapp ne instagram ne youtube hicbiri savas sesleri geliyoo toplarin silahlarin😭😭
hazalinannesi1705 Azerikizi canım merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun çok ama çok üzgünüz . Çok yakın bir arkadaşım orada ailesinin yanına gelmişti Samaxı diye bir yerde orası ne durumda ulaşamıyorum kendisine .
Azerikizi Mervemerveesk evet dogru ilk sabah saatlerinde onlar bizim koyleri atese tutdular koy sakinlerini oldurduler. Simdide biz eks-hucuma kecdik resmi tesdiq olubdu savasin basladigi😞
sebnemrah Azerikizi rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah galip etsin rabbim fetih süresi okuyun bol bol🤲🏻
Merve789 Azerikizi ne savasmi cikti. Tv izledigim.yokki Allah yardimcimiz olsun amin insallah kardesimm
Heide Azerikizi Allah belâlarını versin inşallah bıkmadılar yakıp yıkmaktan bıkmadılar! Rabb im tüm askerlerinizin yanında olsun inşallah tek tek hepsini ve vatanınızı korusun 🤲🤲🤲
Yerfistigininannesi Azerikizi ne savaşı çıktı ben haber izlemiyorum Allah yar ve yardımcilari olsun rabbim muzaffer eylesin
MinikOsman Azerikizi Rabbim askerlerimizi korusun düşmanı da kahr etsin inşaallah zaferle bitirelim bu savaşı.. bol bol fetih süresi okuyarak dua edelim 🤲🏻
alyatosum Azerikizi Allah yar ve yardımcınız olsun . Çocuktan tv izleyemiyorum ama savaş varsa Türkiye de elini kolunu bağlayıp izlemeyecektir emin olun ❤️
Sllmoms Azerikizi Allah bütün əsgərlərimizi qorusun hamısı sağ salamat evlərinə gəlsinlər inşAllah🙏 Səhər açılandan başlayıb😪