Aynı durumu yaşıyoruz 3buçuk aylık bebeğim var yaklaşık 1 ay önce hatta daha bile fazla biberon reddi başladı mama+meme gidiyoruz çok iştahla emdiği biberonu ağzına götürünce ağlamaya diliyle itmeye öğürmeye başladı mamanın tadını sevmiyor diye düşündüm onu değiştirdim olmadı yetersiz kilo aldığı için doktor bir şekilde ver kaşıkla enjektörle dedidediğiniz gibi iğneyle kuyu kazmak tam anlamıyla yarısı ağzına yarısı dışarı çok zorlandım enjektörle 30ml ancak verebildim yarım saat uğraşarak lansinosh biberon kullanıyorum sonra biberon değiştirmeye başladım avent,kaşık biberon,alıştırma bardağı hepsini ilk kullanımda sevdi ikincide aynı ağlamalar öğürmeler diliyle itmeler doktor reflü olabilir dedi kusma olmamasına rağmen ilaç kullandık yine aynı anlayacağınız aklınıza gelen her şeyi denedim en son biberonun ağzını biraz genişleterek ağzına sıkarak veriyorum mamayı oyunla şaklabanlıkla en azından ağlamıyor artık yutuyor mamayı ama asla emmiyor biberonu yine saatlerimi alıyor 60ml mama yedirmek günde 3 kez işkence yani