Alyammmmm Bi sorum olacak arkadaşlar kızım 13 aylık kilosu 9 buçuk sizce iyimi yemekte çok yiyor ama işte kilo almıyor kurt olabilir mi onda
Nermin_Ecrin Alyammmmm benim kızımda 13 aylık 9 kilo bu ara kök dişleri çıkıyor ondan sebep olabilir demişti doktorumuz bide hastaydı normal sınırlar içinde şuan kilosu
buseanlar1126 Bissürü sebepleri olabilir bunların. Ya çok hareketli yerinde durmayan bir çocuktur, ya diş çıkarıyordur, ya da çabuk eriten bir yapısı vardır :) daha başka sebepleri de olabilir ama ideal kilosu bence aşırı zayıflığı yok orta derecede :) Alyammmmm
Asafsmomm Alyammmmm oğlum da yiyor ama 9 buçuk kilo aşırı hareketli bazen yemesine bizde şaşırıyoruz ama kıçının üstünde 5 dk durmaz ne 5 i 1 hatta
Alyammmmm seyda06 kaynanamlar o kadar cok diyoki zayıflamış diye içim parçalanıyor bir daka yerinde oturmuyor kızım sürekli ayakta
Alyammmmm buseanlar1126 kaynanamlar o kadar cok diyoki zayıflamış diye içim parçalanıyor bir daka yerinde oturmuyor kızım sürekli ayakta
buseanlar1126 Yerinde durmuyorsa normaldir yakıyordur yediklerini kimi çocuk öyle oluyor endişe etmeyin canı içinde olsun yeter ki ileriye doğru bir bakarsınız iştahı açılır yer kilo alır toparlar 😘☺️ Kimseye aldırış etmeyin doktorunuzda ideal normal demişse eğer sorun yok :) Alyammmmm
seyda06 Alyammmmm canım boşver kim ne diyorsa desin bak kendin diyorsun çokta güzel yiyor diye maşALLAH tek yesin o çok harekeli olduğundan et tutmuyor bence
Alyammmmm seyda06 bazen takmamak elde olmuyor sanki ben bakmasını bilmiyorum gibi konuşuyor bide eltimi örnek verir yeri geldi günde 3 çeşit yemek yaparım
seyda06 Alyammmmm canim bana neler dediler doğuma gidiyorum sen normal doğum yapamassin felan dediler normal doğum yaptım sütun yetiyor inadına yetmiyor mama yedir dediler hala zayıf diyorlar daha neler neler benim bı ara artık sinirlerim bozulmuştu kaynanamla kustuk bu laflar yüzünden bebiş doğunca
handegunas Biz de 13 aylığız 9 kiloyu zor gördük 😬 asla yerinde durmayan bir bebek 8 aylıktan beri ayakta zaten. Doktor sağlığı yerindeyse endişelenmenize hiç gerek yok dedi.
Alyammmmm seyda06 nedir onlardan çektiğimiz ya herşeye karışıyorlar ben annemlere gitsem eşimle dışarı çıksam laf ediyorlar onlara gitsem kimse konuşmaz yüzünü asar lar 1 aydır gitmiyorum kaynanamlarda dayanacak gücüm kalmadı artk onlara eşimi dolduruşa getirildiler herşey ya herşey eve masraf etsek görseler onuda laf ederler o derece rabbim sabir versin bize ne diyim daha
seyda06 Alyammmmm aynen şuan kendimi gördüm benim kaynanamgilde böyle mutluluğumuzu cekemiyorlar resmen herşeye laf arkamdan ettikleri laflar bir sürü yemek yapamıyor bebeye bakamiyor oğlumu karı köylü yaptı saçma sapan laflar doldum doldum bebiş doğunca da lafları duyunca tartıştık kustuk şimdi çok rahatım ohhhh karışan yok eşimle bana kafamız rahat huzurumuz daha çok oldu rahatladık resmen
Alyammmmm seyda06 ne güzel darısı başımıza gerçi ben konuşmadığım halde eşimi dolduruşa getiriyorlar son zamanlar da eşim ikinci evlilikten bahsediyor kaynanam söylemeseydi asla eşim öyle şeyler söylemezdi
seyda06 Alyammmmm Amin İNŞALLAH Rabbim yardimcin olsun yazık ya valla insan oğlunun mutluluğunu neden istemez ki geliniylede ogluylada çok mutlu olan insanlar tanıyorum imreniyorum resmen ama üzüldüm öyle 2.evlilikten felan bahsetmesi ne ☹️☹️
Alyammmmm seyda06 seninle aynı derdi çekiyoruz hemem hemen eşim diyo annem gelinlerini kıskanıyor eşya alırken annesi ayağını koltuklara vurmuş demiş kimin koltukları sizinki gibi aldığım koltuk takımı da 6bucuk bin di sadece ağır birşey de değil iki yıl önceki model yani ne diyim allah onları ıslah etsin ya