Kubraerdal Merhaba kızlar 7 aylık kızım ensesinden çok terliyor uyurken yastık ıpıslak olmuş 🤔 sizdede oluyormu
HonKiPonKiDoNiNo Dogdugundan beri care bulamadigim tek sey 9 aylik oldu devam ediyor.. Enazindan kuruyupta hasta olmasin diye kucuk havlu koyuyorum basinin altina, sizde oyle yapabilirsiniz Kubraerdal
Kubraerdal HonKiPonKiDoNiNo Denp Pelin-Emir35 yastıksız yattığında çok terlemiyor ama onu farkettim yastık terletiyor olabilirmi ki
Denp Ah ah 5 ayligiz emerken uyurken asiri sekilde ense termelemesi yasiyoruz pamuklu BEZ koyuyorum ben artik en azindan Islak kalmiyor
Pelin-Emir35 Bende aynı dertten muzdaribim malesef emerken saçları sucuk gibi oluyor uyurken sırtında ince havlu var sürekli ve gece uyandırmadan değiştiriyorum bir iki kere bazen yatağı ıslanmış oluyor terden kışı iple çekiyorum bu yüzden 🤷
Pelin-Emir35 HonKiPonKiDoNiNo aynen bende yastık kullanmıyorum ama yine terliyor özellikle banyodan sonra sucuk gibiyiz ikinci banyo olmuş oluyor
Kader_gayhan Benımde bebegım 5 aylık ve aşırı derecede terlıyor kafası sırtı su gıbı oluyor yastığını hergun degısıtorıyorum ya neden olabılir bende burda durayım bakalım 😊
Karamel2020 Kubraerdal d vitamini eksikliği yapıypr diye biliyorum benim kızımdada var damlaya başladım yeni klimalı odada yatıyoruz yine aynı oluyor