1m_2m Merhaba allerjik bebeklerinz icin hippin yulaf veya pirincli muhallebisini(allerjk bebekler icin olandan)veya purelerinden deneyip memnun kalan oldumu?
1m_2m 1m_2m 4+1haftalk anne sütu ile besleniyor kizim ama bazen sütumun yetmedigini düsunuyirm denemek istiyorm urunleri fikrinize ihtiyacm var
Emir123ali 1m_2m bugün eşimde bana aynısını alimi diye sordu 4 ay 13 günlüğüz bende cesaret edemedim ben sadece anne sütüyle besleniyor bebelac gold aldırdım geceleri 1 kere olsun verim diyorum ama korkuyorumda memeyi bırakırmı diyede
Pnrdnz06 1m_2m benim bebeğimde de böyle bir sıkıntı oldu ben de aldım meyveyle karıştırıp verdim ama tadı pek güzel değil
Zeynepazram Bu dedikleriniz ek gıda ıcın muhallebi yapmak ıcın diye biliyorum alerji maması ıcınde Dr dan rapor isteyin ucretsiz mama yazcak
espalp 1m_2m bizim çoklu gıda alerjimiz car bir sürü şeye 🤷♀️ Şu an hipp yulaflı kullanıyorum kahvaltısında meyve püresiyle birlikte. Memnunum canım
Mehtap987577 Benim bebeğimin süt alerjisi var ve yumurta alerjisi biz similac alimentum mama kullanıyoruz diyet mama nasıl yapabilirim ek gıda basliycam mamayı nasıl yiyeceklerle veriyorsunuz yardimcu olurmusunuz