Melisasbasi Gerekli mi öyle taşlar cicekler falan dua okuyup banyo ettirsem bebeği yetmezmi gerek var mı herkes yaptırdı mı acaba 🙄
_linamm Melisasbasi dua edip tıkadım bence yeterliydi taşlar çiçekler şaman inanışı bizim dinimizde yok yani mecburi değil keyiften istiyorsan yapabilirsin canım
Mommyy70 Melisasbasi dinimizde böyle bir şey yokmuş zaten biz yine de suya altın attık öyle yıkadık dua ederek
Kbrbydk Melisasbasi yeter tabi neden yetmesin😊bende öyle yaptım suyuna duamızı ettik ve yıkadık bu kadar 🤗gerek görmüyorum o kadar şeyi zaten
Mom084 Melisasbasi yooo yani bence gerek yok yapmadım da sade bu banyo en güzeli ya resim için yapıyor çoğu sorsan anlamını bilmez
Ghi Melisasbasi yaptırmadım hatta o zamanlar 2 gunde bır yıkıyordum kızımı o gune denk gelmemişti bile😂 çok önemsemiyorum böyle şeyleri
Giraysmom20 Melisasbasi dua edip yıkamanız yeterli gerisi batıl inanç gibi oluyor biraz bende yaptım ama yapılmasada olur neden olmasın 😊
acimavi Melisasbasi dua ederek yıkadık 40 ımız hayırlara vesile olsun dedik, iyi niyetler o kadar🤷🏼♀️
Seyithamza Bebek 40 li degil anne 40 li aslinda dinimizde. Adet olmus bizde bebeginde kırkı cikmasi.bebegi yikamasanda olur
Melisasbasi Seyithamza sey aslinda yarin denm gelicek yikamaya ☺️ yoksa ozellikle bende yikicaktim şansa denk geliyor dedim bari sadece dua okuyayim yikayim annem bana yapmamış yani biraz saçma geldi o taslar falan da sormak istedim ☺️
HonKiPonKiDoNiNo Normal yikandik dualarimiz yapildi, oyle tasti cicekti yuzuktu sacmaliklari yapmadim Melisasbasi
NicoRobin Melisasbasi ben de yapmadım sadece bildiğim kadar dua bi de banyo. Hatta 40ında yaltıramamıştım 41inde yaptırdım 🙈🤷🏻♀️
littleprincemom Melisasbasi ben yapmadım valla virüs zamaniydi hemde gerek yok iki dua oku suyuna o suyla yika gec 40 cikmasi zaten anne artik namaza başlayabilir demek lekenme olsada onemli degil yani
Birkucukeylulmeselesi Melisasbasi canm zaten taşın pek bi amacı anlamı yokki bende toplattım eşimde bende ayetel kürsi okuduk her bir taşa suyuna attım ama önemli olan elekten yani suyun 40 delikten geçip bebeğin üzerine dökülmesi ve dualarını okuman
Hilalak00 Melisasbasi dinimizde boyle bisey yok sart degil sadece senin gusül alman gerekli digerleri gelenek görenek olmuş yapıp yaomamak tercih meselesi ben yapmadım .
limonlukarpuzzz Melisasbasi dua ettim yikadim o kadar bemce birileri para kazansin diye yapilmiş bir şey 😍
23zumra Melisasbasi dua okuyup banyosunu yaptırdım bence gerek yok o tur seylere annemler felanda bizlere hic yapmamis oyle seyleri
Handebl Melisasbasi şamanizme özenme başka bişey değil taş altın yüzük anahtar vırt zırt safsata canım 🤷♀️