zeyzeyinannesi Kızlar bebeğim özellikle geceleri emerken sanki şelale akıyor karnında gırr gurrrr kafaya su dikersinsa luklukluk böyle sesler acaba memeyi tam Kavrayıp tutamadığı için mi ama son bir haftadır var bua rada 2.5aylığız aynı durumu yaşayan var mı
Deletedmom58 zeyzeyinannesi benim ilk emzirdiğimden beri öyle bizde 68 günlüğüz o cok cok ses geldiği sırada benim sütüm çok gelmiş oluyor diğer göğüstende akıyor seninde aynı durum olabilir
Meltem35 zeyzeyinannesi Gece ses çok gelir benim bebeğim de öyle su içer gibi ses çıkarıyor. Eşim bazen emme sesine uyanıp gülüyor bu ne gürültü diye. Lıkır Lıkır içiyor. Yutma sesi de çok duyuluyor. Benim bebeğim 4 aylık hep böyleydi.
zeyzeyinannesi Deletedmom58 aynen süt çok geliyor birden gur diye yutuyo nefesi dengeleyemiyo o yüzden belkide
Berenelif Meltem35 benımkıde o sekılde emıo oyle emmesn dıe uğraştıkça oyle emıo oda sakıncalı gaz srnumuz nıe var zannedıynz byle emdıklerı ıcın hava yutuyolar 🙄
Meltem35 Berenelif Bizim hiç gaz sorunumuz yok. Hava yutmuyor ki tam tutuyor memeyi. Gazın onla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yoksa benim kızım gazdan patlardi ama hiç gaz sancısı olmadı.
Berenelif zeyzeyinannesi cevremde herkeste var bu gaz srunu ablamın ıkı kızı var bırı ıkı bırı drt yasında ablmn cıcuklarda gazmış baska bseyms hıc olmadı