EDABYK ayyy yok vicdan azabı çekme küçük bir parça vermişsin ben seviyor deyince her gün veriyorsun sandım bir kereden bir şey olmaz ama bazı bebeklerin süt alerjisi oluyor yada yedikleri şeylere karşı alerji var mı yok mu dikkat et sadece 4 haftada tattırıma başlarsan tahmini 5 aylıkken tattırım bitiyor mesela patatesi brokoliyi karnı baharı havucu tattırdın hiç de bir şey olmadı o zaman bunları koy haşla içine başlanırken biraz da tel şehriye at haşlanınca blender ile ez çorba yap en son üstüne biraz zeytinyağı dök al sana sebze çorbası ben 6 aydan itibaren yemek yapıp veriyordum tattırdığım şeylerle mesela üsttekilerini yapardım şehriye de sorun çıkmadıysa soğan koyardım ekstra onda da sorun yoksa mesela mercimek çorbası yapardım bakardım mercimeğe vücûd nasıl tepki verecek diye böyle böyle 1 yaşına kadar her şeyi deneyerek öğreteceksin tuz şeker yok 1 yaşından sonra tuz şeker olabilir yasak olan ürünleri biliyorsundur bir yaşına gelmeden vermemen gereken ürünler var bal şeker tuz çilek domates çiğ et ve işlenmiş ürünler bunları bebeğine asla vermemelisin özellikle balı genelde alerji yapıyormuş bebeklerde