Oglunaasikanne Kızlar Allah aşkına bir çözüm söyleyin bana saçlarım doğumdan sonra aşırı dökülüyor evde her yerde saç buluyorum uyanıyorum yatakta bir sürü saç buluyorum valla ne yapcam bilmiyorum ben böyle olan var mı ? Ne kullandınız öneri şampuan vs 😭😭😭
Dkk Oglunaasikanne yeni bi şampuan başladım 1 kez kullandım daha sanki farketti gibi ama emin değilim psikolojikte olabilir , bir kaç gğn daha kullanayım paylaşırım
Smnl Oglunaasikanne 8 aylıkken durdu dökülmesi şampuan falan ise yaramıyor. Hamilelikte saçlar dökülmüyormuş hormondan doğumdan sonra hormonlar çekilince toplu dökülmeye başlıyormuş artık vücudunuz ne zaman dur derse. Cok daralmıştım her yerde saç yetişemiyordum kızımın kakasından çıktı 1-2 kere. 1 aydır rahatım cok şükür 🙏
BabyLinda Oglunaasikanne bugün doktora gittim biotin takviyesi verdi.Ama benim tüm tahlillerim,değerlerim iyiydi. Ona göre verdi. Birde procapil içeren bir şampuan verdi.Biotini 3 ay kullan dedi.Denicem inşallah işe yarar
Oglunaasikanne Ruki benim ilk zamanlar dökülüyordu sonra ben saçlarımı kestirdim az bir durdu suan 4 aylık bebeğim aşırı dökülüyor aşırı napcam bilmiyorum 😕
Burcu_Yzc Oglunaasikanne bende aynı durumdayım her yerde saç her gün süpürge tutmak zorunda kaldım eve ☹️☹️
Oglunaasikanne Smnl bende çocuğun ellerinde buluyorum ağzına gidicek diye korkuyorum nereye baksam saç çok zor ya of