Bulutipek Kizlar bebegim bugun 2 3 kere kustu fazlaligini cikarir gbi degil kokuyordu kusmugu sizce neyden olmus olabilir
Ghi Bulutipek fışkırır tarzda mı kustu kesik kesik mi bebeğiniz kaç aylık ilk defa mı kustu gaz çıkartırken mi kustu
Humi Canimmm daha bitkisel seslere yonelmekmsanki daha iyi olur. Ilac sanayi herseye elini atmis durumda. Iyi olmak icin senelerce ilac kullandik kullandikca hasta olduk. Yaklasik 5 senedir ilac kullanmiyorum cok sukur mide agrilarim bitti gitti. Kcuucik bebelere yuklenmeyin 🙏
Ghi Canimmm kokabilir benim bebeğimin de kusmuğu sindirilmiş olduğu için ekşi kokuyor, bi ihtimal uğruna boş yere ilaç ver demek de ne biliyim🤦🏻♀️
Ghi Bulutipek benim bebeğim de sindirilmiş şekilde kustuğu zaman yani “yediği yaradığında”derler, o şekilde kusuyor. Pozisyonuna bağlı ya da aniden kaldırmanıza bağlı, kendisini kasmasına bağlı olabilir
Mimarannee Bulutipek canım sordum reflü dedi biraz başı yukarda uyusun beslerken biraz dik besle dedi
Mimarannee Bulutipek bende fışkırır gibi kusmada vardı onun haricinde sindiremediğini çıkarır normal dedi