Gokceninannesiiyim Canimmm hiç birşey yapmayacaksın canım sadece bekle Vakti gelince hepsini yapacak.
Kadervural Canimmm ablamin kizi 1 bucuk yasınw yakindi yurudu konusma da erken olabilir kuzenimin oglu 3 yasinda konusmuyo henuz ablamin kiziyla ayni ablamin kizi konusuyo her bebek farklidir saglik problemi oldugunu dusunmeyin zamana birakin rahat olun kendini hazir hissettikce bu eylemleri gosterir. Konusmasi icinde ona egitixi kartlar alabilirsiniz meyve sebze tanitabilir surekli konusa bilirsiniz kitap okuyun mesela
Canimmm Deletedmom423 cok nadir dede dede diyo baska yok emekliyo ama tutunup kalkmiyo ben yurutmeye çalışıyorum hemen oturmak istiyo
1prensesannesi Canimmm her çocuk farklıdır canım benim ilk kızım 13 aylık ikinci kızım 16 aylık yürüdü çok takma kafana
MuhammedAmine Canimmm Bir bebek 18. Aya geldiğinde yürümüyor ve 5 anlamlı kelimesi yok ise şüphelenilir . 1 yaşında bebeğin yürümemesi gayet normal , konuşmuyordan kastınızı anlamadım , hiç anlamlı kelimesi yokmu demek istiyorsunuz
Mom19 Canimmm Benim oğlum 18 aylıkken yürüdü konuşmuyor derken hiç kelime kullanmoyor mu ? Emekleme ayakta durma.koltuktan tutunarak yürüme var mı ?
Nilnihat Benim arkadaşımın çocuğu 1 buçuk yaşında yürüdü her bebeğin gelişimi farklı lütfen kendi çocuğunuzu başkalarının çocuklarıyla kıyaslamayın her çocuk özel elbet yürücek elbet konuşucak daha erken sabırlı olun