Gamzey26 Annebal 2 gun oldu alali 30 milyon kelime baya arastirdim verimli bir kitaba benziyor yorumlara bakilirsa
annediyebiri Annebal çocuğunuza kulak verin, çocuğunuzla birlikte büyümek, mahremiyet eğitimi, çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar, otuz milyon kelime. 🌸
AlimbalAlim Annebal benin oglum a101den aldığım ben kediyim ben köpeğim… Bu seriyi çok seviyor. Çok küçükkeenden okudum hep. Normalde ne görse uzanıp ağzına götürür. Onu görünce okumamı bekliyor ve okurken beni adeta anlar gibi dinliyor. Çok memnunum çok da uygun . Tanesi beş TL idi. Onun diisnda küçük mavi yatağım kitabını aldimm. Mesela onu o kadar dinlemiyor.
Twinkle Annebal açıkcası hayata bakış açısı , yetiştirme tarzı vs kendime yakın hissettiğim için okudum, bir kaç kitabını yine almak istiyorum 🌿
Pelin-Emir35 30 milyon kelime kitabını okuyorum bence her anne okumalı ayrıca Hatice Kübra Tongar Bağırmayan Anneler kitabını sipariş verdim sabirsizlikla gelmesini bekliyorum
Annebal Pelin-Emir35 evet canim 30 milyonuda sepete eklemstm ama icerik olarak biraz bahsedermisin nette falan cok ovguyle bahsediloodu… hatice hanimin kitabinifa tavsiye ettiler insallah sirayla.bakalm
Keyifbebesi Annebal bebeğim büyürken ondaki değişim gelişim ve soru işaretlerimi çok net cevaplıyor. Korkmama stres olmama engel oluyor.
Pelin-Emir35 Annebal özet olarak kitap başlarda bilimsel araştırmalardan bahsediyor canım işitmeden başlayıp konuşma ve dil becerilerinin gelisme faktörleri açıklanıyor bölüm bölüm bence çok faydalı günlük hayatta ağzımızdan çıkan her kelimenin ve bebeğimizle kurduğumuz iletişimin önemi çok güzel ayrintilariyla açıklanmış
AlimbalAlim Annebal ayy bebekler için deyince onlara okuduğumuz sandım pardon. Harika haftalar ve Tracy Hogg kitapları güzeldi. Hatice Kübra Tongsr beğenmedim. Çünkü sanki butarz kitapları okumuş da özet çekmiş gibiydi.
Annebal AlimbalAlim olsun kuzum yanls anlamadan da bi sakinca yok.. evet bahsettgn kitap cok guzel ama A101 den bende almstm onu.. bole agzina goturuo ama parcalayamio kitabi 😍 bnce iyiki almisiz dimi sekilleri falanda cok hos💕
Vinividiviciii Annebal Hatice Kübra tongarı okudum.30 milyon kelimede bence her ebeynin okuması gereken bir kitap 🥰
Arenbebek pedagog gozde erdogan -hayat evde baslar 3 gun once aldim bir gunde bitirdim cok verimli bi kitap . keske daha once alsaydim cocuguma yaptigim tum hatalari gorme firsatim oldu yol yakindan donduk tavsiye ederim 😊