ikiprensannesii2 Dün aşılarımızı olduk dün biraz huysuzdu bugün de sürekli uyudu uyanık hali bile uyuşuk normal mi böyle olması?
Deletedmom418 ikiprensannesii2 canım benim kızımda iki gün uyudu sürekli sonra uyku sorunu yaşadık bırak uyusun aç kalmamasına dikkat et
Mom0982 ikiprensannesii2 ilaç alınca öle oluo emmedi benimki de dün uyudu uyandı sarhos gibiydi gece de verdim rahat uyudu bugün her şey normal çok şükür
Karlarkralicesi ikiprensannesii2 normal canım bir iki güne düzelir. Ateşini takip etmeyi unutma ateşi yüksek ve çok çok uykuluysa havale falan geçirmesin allah korusun
cnsvm Şurada bekleyeyim de bizim de aşı günümüz yaklaşıyor. Kimler neler yaşamış bilgim oldun benim de
Evooiboo Biz geçen hafta olduk ikinci ay aşımızı iki gün uyku miskinlik halı vardı yorgun gibi iğne olduğu için normal diye düşünüyorum ben
ikiprensannesii2 Evooiboo calpolda verdim 2 defa onunda etkisi olmuş olabilir mi acaba ☺️ Sabahtan beri uyuyo emmek bile istemiyo halsizlikten zorla tıkıyorum ağzına. Gündüz uyudu diye temizlik yaptım umarım gece uyur yoksa haşatım çıkar sabaha😂
Evooiboo ikiprensannesii2 aynısını yaşadım biz çok şükür biraz geç uyusakda gece uykusuna da devam ettik inşallah gece uyur sizin bebiş de
ikiprensannesii2 Karlarkralicesi her 10 dk da bir bakıyorum🙈 37.5 olunca hemen calpol verdim bugün hiç artmadı çok şükür 37yi görmedi hiç 72 saat süre sürekli kontrol etmek gerekiyomuş umarım yükselmeden atlatırız teşekkür ederim
sevgiic ikiprensannesii2 huysuzluk oluyor yapildigi gun butun gun kucagimda durmustu sadece uyku hali oldu ama asinin yapildigi gun sonra normale dönüyor