papatyasevdalisiii Merhaba hanımlar oğlum 2 ay 4 günlük acayip huzursuz gaz açlık sorunumuz yok bi gğn dikkatimi çekti alt çenesinde beyaz bi nokta gördüm daha önce yoktu acaba çok erken değil mi resim atmak isterdim ama nasıl atılıo bilmiyorum?
Gunes55 papatyasevdalisiii bisey incisi deniyordu galiba ona bi yerde okumustum ama tam hatirlamiyorum dis sa irlar deniyordu. Diz icin cok cok erken. Ne kadar yok desen de gazi vardir bence. Idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durum deilse gazdir yani.
Ltfy papatyasevdalisiii malesef çıkar. Bu bahsettiğiniz beyaz noktalarvkızom doğdu anda ağzındaydı ve 3.ayda diş sancıları ile hikayemiz başladı. İlk dişimiz 4 Ay 17 günlük iken çıktı ve peş peşe durmaksızın çıkmaya başladılar şuan 9 ay 16 günlüğüz 8diş var artı 4dişte yolda 2aydır sancısı sürüyor bi türlü çıkmadı. Yani erken çıkabiliyor arkadaşımın yengesinin bebeği dişli doğmuştu yani olabiliyor. Erken çıkarmak dezavantaj sizde nasıl bilmem ama bizde ilk dişle beraber beslenme reddi başladı hala devam ediyor ek gıdaya geçemedik bir türlü çünkü su hariç herşey midesini bulandırıyor ve yemiyor. Umarım sizinki kolayca çıkar..