Ruyamm kızımda böyle yüksekten düşer gibi korku çırpınma, nefes alamama ve çığlık çığlığa ağlama durumu vardı. Geceleri sürekli uyurken yüzünü ekşitiyordu ve ağzını geviş getirir gibi hareket ettiriyordu. Beslenmeden önce ve sonra şiddetli huzursuzluk hali vardı. Kusma olmadığı için doktora götürmek istemedim ama doktora gitmeden bir gün önce çırpınma ve nefes alamama durumu iyice artınca korktum ve götürdüm. Doktor gizli reflü olduğunu söyledi(kusma olmadığı için). Şaseleri kullanmaya başladıktan 2 gün sonra kuzuma bi sakinlik geldi. Huzursuzluğu azaldı. Daha rahat beslenmeye başladı. İlaçtan sonra en çok dikkat etmemiz gereken şeyin beslenmeden sonra hemen yatırmamak(yaklaşık 10-15 dk kadar omzumda gezdirdim) ,reflü yatağı kullanmak, gaz çıkarmadan yatırmamak olduğunu söyledi doktorumuz. Kabızlık çektiğimiz birkaç gün içinde de gaz damlalarımıza devam ettik aksatmadan (sab simplex ve nurse Harvey’s şurup) ve karnına masaj yaptım sakinken. İmkanım oldukça da sıcak bir banyo. İnşallah kuzunuza da iyi gelir ilaç. Allah bebelerimize sağlık versin 🤗