Pakjin Furkansmomy kilo yu bilmiyorum pek te takmıyorum ama ben hipp kullanıyorum doktorlar da öneriyor
Deletedmom006 Furkansmomy sma kullaniyodum hippe dondum. O daha iyi. Bide 2 numarada en iyisi hipp ve bebelac. Oyuzden hippe alissin istedim. Kilo almasini elbette isterim kiii benim bebegim 2200 kilo dogdu. Ama saglikli olmasi daha onemli
shdemir Furkansmomy Ben hipp kullaniyorum 7 aydir benim oglum suan 8 aylik ve gelisimi cok iyi boyuda kilosuda. Tavsiye ederim
Emekkmhl Ben similac kullanıyorum gayette memnunum. Tüm mamaların içeriği aynıdır arkadaşlar. Sadece hipp de prebiyotik takviyesi var oda ilk 6 ay gaz problemini aza indiriyor. Bu kadar geri kalan hepsi aynı hemen hemen
Pelinzade Sma kullanıyorum bende bir çok mama denedim hip de güzel ama doyurmuyor çabuk acıktırıyor sürekli mama yapmak zorunda kalmıştım çabuk bitiyor o yüzden bide en pahalı o em iyi yanı gaz için o kadar
Gizemre Furkansmomy hipp doyurmuyor yalnız sma da kabız yapıyor ya ben bebelac gold kullandım bebeğim baya toparlandı
elfahmtyigit Furkansmomy hipp kullaniyordum baslarda ama az kilo aldiriyordu bide bebegim kucuktu suan bebelac gold veriyorum ayda 1 kilo aldiriyor saglikli olsunlarda kilo cokta onemli degil ama kucuk dogunca insan kilo alsin istiyor