Muhammedensar Bebeğim 2 aylık. Konak çok arttı. Özelikle zeytinyağı karbonat küründen sonra arttı. Geçenlerde burda krem adı okumuştum bulamadım lütfen deneyip fayda gören an neler bize de söyler misiniz resmen kalıp kalıp kafası 😭😭😭
bertn Muhammedensar benim bebeğimde kalın bi katma halinde vardı hiç dokunmadım şimdi üç aylık döküldü hepsi
Mom299 Muhammedensar canım daha bir hafta önce hindistan cevizi yagıyla konaklarımızı yok etim dene istersen zeytin yagını besledigini söylemişti eltim hindistan cevizi kullan dedi bende öle yapayım gercektende faydası oldu
Seyithamza Bizde de var konak yagliyorum banyo yaptiriken tariyorum geciyor sonra yine cikiyor ama cok deil Allahtan
kramice Muhammedensar benim kızdada çok vardı konak şampuanı aldım ters tarayınca gidiomuş ama saçlarrıda kopuyo diye kıyamadım 8 aylık hala az az var ama biter heralde 😅
Aras-ve-annesi Muhammedensar bebeyağı sürebilirsin canm sür 5-10 dakika beklet sonda yumuşak bir tarakla geriye doğru tara. Banyodan sonra da iyice kurut ıslak ve nemli kalınca Konak oluyor. Konak önleyici şampuanlar var kullanabilirsin 👍
MuhammedAmine Muhammedensar Yanlış uygulamış olabilirsiniz . Ben anlatayım nasıl konağı bitirdiğimizi . Benim oğlumun ileri derecedeydi . Banyodan önce zeytinyağını hafif ısıtıp asidini alıyordum sonra yağ Işıkkent uygulayıp 10 dk kadar bekliyordum . Konak tarağı ile saçın çıktığ ters yöne doğru tarayıp kabukları kaldırıyordum sonra da yıkıyordum . 10 gün bu şekilde yaptım ve tamamen bitti tekrarlamadı çok şükür .