Nehir04 Bebeğimin bir iki tane örgü çıngırak gibi oyuncakları birde oyunhalıs var oyuncak almak istiyorum ama ona uygun hangi oyuncak alabilirim bebeğinizin en beğendiği oyuncak hangisi
Duygusm Nehir04 Ben de baya araştırmıştım. En çok tavsiye edilenler Prego Hoppala, Fisher Price Masalcı Tırtıl, İkea renkli kule. Bunları da aldım. Hoppalaya henüz küçük kızım ama diğerlerini sevdi. Bir de sesli ya da hareketli kitapları seviyor.
Asel20 Nehir04 cok komik olcak ama kızım 7 buçuk aylık en sevdigi oyuncak akbank kumbarası belki bilen vardır kırmızı aycik gibi 😅😅
Deletedmom348 Nehir04 Eğitici köpekçik aldım bugün. Diğer oyuncakları kaldırdım. Sevdi. Masalcı tırtıl alıcam haftaiçi. Bu ay sadece ikisiyle oynasın istiyorum. Diğer aylarda çok fazla bişeyler aldım. Ay ay hafta hafta gitmeye karar verdim
Nehir04 Duygusm gerçekten oyuncaklar trendyolda felan çok pahalı dışarı da çıkamıyoruz eşim pozitif çıktı cuma günü
Balkupummm Nehir04 9 aylik oglum herseyden cok cabuk sklior surekli degisik degisik saklama kabi plastik suzgec kapaklar oylamaya calisiyorum he bir tek direksiyonu var onla 5 dk oynar 🤭