merveasm Kızlar 7 ay dolmak üzere ben hala mastit oluyorum gecmiyor kurtulamıyorum yaa lütfen bişe söyşeyin neden oluyor herseyi yapıyorum duş sabun lahana tersten emzirme göğsümü noşaltma üxüm yapragı yok ne yapıyorsam geçmiyor tamamen hafta da 1 kez kesin oluyor lütfen yardım edin dayanılmaz agrısı var kolum dişlerim bile agırıyor
Nehirbadeninannesi merveasm canim oncelikle cok gecmis olsun birde sıcak suyla masaj yap dustayken falan bir de havluyu sicak suyla islatip goguslerine koy gece yatarkende goguslerine 2-3 adet havlu koyup yat 2-3 gun dene ve masaj yap bol bol benim o sekilde rahatladi eger gecmezse bi doktora gorun derim simdiden cok gecmis olsun cnm
SertapHilal Şimdiye kadar çok vakit kaybetmişsin anlattığına göre ilerlemiş neden doktora görünmedin bu kadar acı çekerken? Mastit ilerlerse küçük bi ameliyat yapıyolar. Daha fazla ilerlemeden antibiyotik yazdır benim sadece onunla düzeldi, ihmal etme..
gamzecagan Ben de oldum lohusayken sağdım çok yöntem denedim geçmedi 2 kere tekrar etti. Genel cerrahiye mutlaka görün. Benim ki antibiyotikle geçti. Geçmiş olsun.
Ozgu77 Walla ben 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldım mastitten emzirme hemşiresinin bana söylediği şey sağ mutlaka sağ içinde iki damla kalır o bile tıkar dedi her emzirmeden sonra mutlaka ya elinle ya elektrkli pompayla sağ dedi ki gerçekten düzenli sağmakla geçti antibiyotik kullandım kullanırken geçti sonra yine oldu ama düzenli sağmayla kurtuldum şükür