Edaa Egekizi Harika😍Tebrikler Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Ben de çok istiyorum kızım 7 buçuk aylık oldu 9-10 aylıkken hamile kalmayı 🙈 Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Almilaninannesi Merhaba forumda gezerken postunuz ilgimi cekti. Naptiniz acaba dogum yaptinizmi cok merak ediyorum🙈 enerjinize hayran kaldim sanirim benim de motive ihtiyacim var 6 aylik kizim var ve tekrar hamileyim sizin gibi positif dusunemiyorum 😔 benim kiz da cok yaramaz sayilmaz usludur ama iki bebek ayni anda buyutmek zor olucak gibi...
Canimkizlarim_2109 humaninannesi61 kafayı yersin bnm ikizlerim var akşam olsada uyusalarda bnde kafamı yastiga gomsem diye dua ediyorum
humaninannesi61 Canimkizlarim_2109 Haklısın canım onu aylar önce yazdım şndi hamileyim nasıl bakarm diyorum😬
Canimkizlarim_2109 humaninannesi61 bnimde 3 aylık kizlarim var bazen korkuyorum hamile kalsam bir daha nasıl basederim diye Allah kolaylık versin canım
Gulzar Egekizi darısı başımaaaaaaaaaa yaaa çok sevindim adına o kadar çok seviniyorum ki böyle postlara😍
Derin77 Egekizi 😍😍😍, bnm de bir kızım var bende hamileyim kızım daha 4 aylık hiç istemiyordum hamileliği, ama eğer hamileysem çok isterdim ikiz olsun , hep hayalim bir kız iki oğlan 😊😊😊, Darısı bnm başıma inşallah
Derin77 Egekizi aaa desenize 6 kişilik bir aile çok güzel 😍😍😍 lütfen bana da dua edin ikizlerim olsun diye daha birkaç haftalık hamileyim hAstaneye gitmedim daha ☺️
Almilaninannesi Derin77 ayy ne guzel positif dusunebiliyosunn isteyerek mi yaptin canim? Benim kiz da 6 aylik bende 5/6 haftalik hamileyim cok korkuyorum ya 😢😢
Derin77 Almilaninannesi yok yaa hiç istemiyordum ama olmuş artık diyorum inşallah ikiz olur artık ömür boyu kurtulurum bnm hamileliğim çok kötü geçtiği için diyorum birden olsun
cicer0 Egekizi Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. 4 aylik kizim var ve benim en çok korktuğum şey şuan hamile kalmak. 😑😑😑