Esraabrklu Egekizi ayyy darısı başıma 😁 çocukları çok seviyorum yaaa. Bizde olsun istiyoruz ikincisi..hayırlı olsun cnm .
nurayycaliss Egekizi ayyy ikiz mi olacaaak hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin😍
Egekizi Esraabrklu nurayycaliss tesekkur ederim kizlar darisi size insallah😄 evet suan 2 kese var ikiz 🙏🙏
huma Egekizi hayırlısı olsun cnm yaaa ne güzel bişeydır ikincikez anne olmak rabim herkese nasıp eder inşalah cok sevındim bide ikiz olmasına rabim kolaylıkata verır inaşlah😍😍😍🙏🙏🙏
Canimkizlarim_2109 humaninannesi61 kafayı yersin bnm ikizlerim var akşam olsada uyusalarda bnde kafamı yastiga gomsem diye dua ediyorum
Egekizi Damladerin insallahh🙏🙏 saglikli evlat olsunlarda aslind apek onemi yok cinsiyetin, bi kizim var bide oglum var simdi 2 tane daha😄
Derin77 Egekizi aaa desenize 6 kişilik bir aile çok güzel 😍😍😍 lütfen bana da dua edin ikizlerim olsun diye daha birkaç haftalık hamileyim hAstaneye gitmedim daha ☺️
Sulegorkem Egekizi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah İsteyen herkesede nasip etsin yarabbim