Busrakerem Kızlar mamayı ne ile veriyorsunuz benim oğlum şimdi memeyi reddetmeye başladı emmiyo biberondan dolayı sanırsam ne yapcam ben şimdi sütüm yeterli olsa hiç vermem ama vermek zorundayım
AslhanDivarc Busrakerem ben ilk başlarda kaşıkla veriyordum. Çünkü ilk biberon verince memede sorun olmaya başlamıştı. Bir süre kaşıkla verdim. Şimdi biberonla veriyorum ama memede problem yapmıyor şuanda. Sizde kaşıkla verebilirsiniz. Yada uğraşamam diyorsanız alıştırma bardağıyla verin
Naz1905 Busrakerem sütüm yetmedigi için mama meme gdiyoruz gece meme emio gündüz pışpışlayarak yada uyku sersemi emio gidebildgi yere kadar artık cnm napalım çnki aç kalır bebegn doktorumzz gerçktnde doymadgı içnmş bnmkisi🙁bide tek meme gdiyoruz🤦🏻
Merfeee Busrakerem bende çok zorlanmaya başladım meme konusunda.. 2aylik bir çocuk şaka gibi ama ayakta durdugum zaman emiyor 😃😃 Ama uykudan uyanınca çok aç oluyor o zaman emiyor cup cup 😃😃 İnşallah bırakmazlar
2melek1anne Busrakerem bende ikizlerime mama arti meme gidiyorum avent biberin aldim anne göğsü onu alana kadar meme reddi yaşadım bu biberindan sonra düzeldi ama deligi hala tek delik 4 aylikken 2 delik deniliyor ama çok gelirse memeyi birakilar diye iki ay daha idare edicem
Merfeee Busrakerem nuk marka biberon kullaniykrum deliği küçücük anne göğsü gibi olandan Hani demek istediğim biberonda da az az geliyor süt göğsümdede Bide derkerki süt çok gelir biberonda seni unutur diye Bizim ikiside aynı 🤔🤔🤔
AslhanDivarc Gldnkrm 5 gibi geçtim. Ya nalet olsun dün size dedim ya benim kızım şuan problem yapmıyor diye.bugun beni eklemeye başladı. Ne zaman iyi bişey desem tersi oluyor dahada bişey demicem yaaaa
Merve34 ben sütümü sağıp biberonla veriyorum sende sağıp biberonla verebilirsin hem sütün de çoğalır benim ki o şekil çoğaldı rabbim bebeklerimizin rızkını versin