Eslemmomy Bournemount bir 10 gün sürmüştü sanırım bizimki biz 12.hafta atağında sayılırız yarın 11 haftamız doluyor
Bournemount Mariiiin1 biz 1 ay 26 gunluguz 3 gundur gündüz uykusuna geçememe, sureklı huzursuzluk, gaz sancısı var Ogrenımlerı de nesneleri tutabılme, daha uzaktakı hareketli nesnelere odaklanarak bakma.sesinde değişiklik.kafasını daha uzun dik tutabiliyor.
Jiyanda Bournemount Merhaba bizde 50 günlük olduk bugün ama salı dan beri yaşıyoruz bunları atak erkenden başlayabiliyor mu
Atomkarinca 2 ay 9 günlük kızım var gazlı bir bebek o yuzden ekstra huzursuz sayılmaz uykuya geçişler sıkıntılı özellikle akşam meme reddi olabiliyor bizde az da olsa var kucakta gezerek yatarak hallediyorum eskiye oranla daha az emiyo umarım kilo alımını engellemez gece zaten gazdan dolayı uykumuz yok gibi bişey çok sık uyanıyoruz
Bournemount Atomkarinca yazmayı unutmuşum bızde de meme reddi oldu iki gündür. umarım atak haftası bittiğinde daha sakin bir bebek olurlar.
Atomkarinca Ellerini ağzına götürmeyi öğrendi baş parmağı emmeye başladı gece bunu yapmaya çalışıyor uykusunda yapamayıp uyanıyor ağlıyor bide
Nefesinannesii sanirim 2 gündür bitti bizimde su an 2 ay 10 günlük gündüz uykusu nerdeyse hic yoktu uyumaya başladı bi gülmeler agulamalar tepki vermeler gerçekten bir anda büyüyor sanki 🥰
Agustosbocegi Nefesinannesii ya biz 5 hafta iki gunluguz bizde de iki gundur gunduz uykusu hic yok gece de uyumaya calisiyo gaz sıkıstiriyo sizin bu durum sadece sekizinci haftada mi oldu yoksa onceden baslayip sekizinci haftada mi bitti
Bournemount Agustosbocegi 5.haftada atağı var canım onda da buna benzer belirtiler yaklaşık 1 hafta yaşadık.
Bournemount Atomkarinca Üstünü değiştirirken çorabını arıyordum bir baktım elinde tutuyor.ağız mendilini battaniyesini eliyle tutup çekiyor çok bilinçli hareket değil ama geçen hafta böyle bişey yapamıyordu
Bournemount Eslemmomy 10 gün çokmuş gerçekten 3 günde üzerimden kamyon geçmiş gibiyim. 7 gün sonra nasıl olurum bilmiyorum.zaten bu bitecek 12.hafta gelecek. 8.hafta atağı bitince düzeniniz de değişiklikler oldu mu.
Bournemount Nefesinannesii umarım bizde kısa sürede atlatırız yatak odasında yaşıyoruz sadece bir yere gidemiyorum.yatağa koyduğum an uyanıyor. Zor bir atammış gerçekten
Eslemmomy Bournemount uykumuz mahvoldu 😂 gündüz pek uyumuyo sürekli memede olmak istiyor zorla emzik tutturdum şimdi ds onsuz durmuyor 😅
ocaklardantuci Bournemount 1 ay 23 günlüğüz bizde bugün ilk günüydü atağın 🙄 kalan 12 gün nasıl geçecek bilemiyorum inanılmaz huysuzluk uykuya geçememe memeyle kavga hepsi aynı gün geldi bir anda.
Bournemount ocaklardantuci ben birde bebeğime yalnız bakıyorum yardımcı olabilecek kimse yok yemek yemeyi geçtim afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum.çok bunaldım
ocaklardantuci Bournemount bende öyle tek başınayım 10 dk tutda nefes alayım diyeceğim bir Allah’ın kulu yok maalesef. Fiziksel yorgunluğu geçtim ama psikolojim bazen kaldırmayacak gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin
Bournemount Eslemmomy bizimkinede emzik verdim bu sefer emzik düşüyor diye ağlıyor 😅 ağlayacak hep bir nedeni var 😊