Mizginy Kızlar bebeğim 4 gündür gögsümü önce tutuyor emiyor daha 1 dakka olmadan cıkartıp ağlıyor sütüm var hatta o emmeden akıp gidiyor neden böyle yapıyor zaten çok ağlayan bir bebek 4 gündür hiç içmiyor deseö yeridir
Atomkarinca Mizginy kaç aylık cnm benim kizim 2 ay 9 günlük atak dönemindeyiz bitmek üzere kizim da aynını yapıyor özellikle süt tazzikli geliyo ozaman sınır oluyo istiyoki az az gelsin keyif yapsin diğer memede sut çok az ordanda ayrilmiyo
Oge Mizginy canım benim oğlumda öyle yapıyodu meme reddi sandık meğerse gazı varmış çok sıkıştırırsa açsa dahi ememiyor
Muhammedd23 Mizginy işte biberon a bağlıyorlar gebekde bu zamanlarda hiç verme artık. Bir sağ meme bir sol meme ver. Mesela uzan sağ kolundaysa sol memeyi ver felan ters emzir ins tez zamanda bırakır bu huyunu
-PembePanterMom Bahsettiğiniz şeyi bazen benim bebeğim de yapıyor hemen omzuma alıp gazını çıkartıp emmeye devam ediyoruz sorun olmuyor sonrasında o gaz mideye baskı yaptığı için ememiyor ağlıyor
Elifgokk1 Mizginy Meme reddi yaşıyorsunuz çok zor bir durum. Benim bebeğim de aynı şekilde bütün emzirme pozisyonlarını deniyorum fayda etmiyor kendini geriyor resmen emmek istemiyor gün içinde mama veriyorum sütümü sağıyorum sadece uyurken emiyor 😊
Mizginy Elifgokk1 uyurkende zorla ağzına kaşıkla veriyorum ya kusuyor onuda yada uyanıp krize giriyor