perikiziannesi Emzik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok arada kaldm bazen ısrarla emdiği doyduğu halde emmek istediğinde emzik ver diyorlar ama onun için de tokluk hissi yaratır zayıf kalır çocuk diyorlar çok arada kaldm fikirlerinizi bekliyorum
Burcem perikiziannesi öyle bir şey yok canım yani bi zde olmadı kilosuda iyi doğduğundan beri emzik veriyorum bağımlısı da değil uykuya dalınca atıyor zaten . O gaz döneminde özellikle sürekli emmek istiyordu emzik kurtarıcımdı
Rubab_Mommy perikiziannesi Benim kizim 14 gunluk.Cani istediginde aliyo emzigi istemediginde almiyo🙄🤦♀️
ZyNpYigit perikiziannesi Hiç alakası yokkkk bn dogdugu gunden beri veriyorum kg felan sorun yok olmadida 9 bcuk aylık yatmadn yatmaya alio
Sblklc Bizimki 2 ay 3 günlük. Emziği hiç sevmedi anca reçele falan çok az batırıp veriyorum o şekilde tutuyor
Burcem perikiziannesi bende onu kullanıyorum avent meme ucuna yakın olan eğer onu almıyorsa bibs marka var deneyebilirsin kimi bebek gidiyo bakkal emziğini tutuyor
Melindaninannesi perikiziannesi bebeğim başlarda uykuya dalabilmek için çok emip fışkırarak kusuyordu doktorun tavsiyesi ile emzik aldım. Nuk marka damaklı kauçuk emzik. ( Bebeğim silikon emzik tutmadı ) şu an sadece uykuya dalacaginda veriyorum. Tokluk hissi ile alakası yok çünkü karnı acsa asla emzik tutmuyor. İlk bir yıl emzik kullanımı tavsiye ediliyor. 1 yıldan sonra biraktirilmasini öneriyorlar diş gelişimi için.
perikiziannesi Melindaninannesi ya bebeğin bir aylık daha aç olduğunu anlamayıp emziği dayamış olmaktan korkuyorum da o yüzfen ısrarla soruyorum :(
Albayrakokur Ben okdr marka denedim almadı hani belediye doğum yapınca hediye gnderiyoya bakım çantası gndermiş içindede baby softun emziği gerçektende yumuşak bi onu aşdı baya güldüm yani ruhumuz fakir yavrum napsın 😆😆
Melindaninannesi perikiziannesi ben de 1 aylıkken kullanmaya başladım . Korkmana gerek yok canım aç olan çocuk ağlar zaten 🤗