RasayiAA Çay döküldü halıma yıkamaya da verdim hala çıkmış ne yapabilirim varmı etkili bir yönteminiz.
Mom9 RasayiAA çıkması lazım bence halı yıkamacınız iyi değil. Bembeyaz halımdan lila rengi ojeyi bile çıkardı benim yıkamacı 😅
Fatma29 RasayiAA benim bembeyaz halım kan olmuştu 2 gün bekledi hatta geldiğimizde temizledik hemen geçti
RasayiAA AyPerisiVeGokPrensininAnnesi koltukları Arap sabunuyla siliyorum güzel temizliyor hoş kokuyor diye halıya da bir deniyim
Birgul Boyle durumlarda direk bulasik makinesi prtlaticisi dökun ama aninda yapmaniz lazimdi.dun krem rengi koltuguma kahve dokuldu tek bir iz bile kalmadi.yikamada cikmadiysa etki eder mi bilmiyorum malesef😞
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi RasayiAA Halıda bir kaç defada sildim ben bembeyaz halım çıksrdı üzerine birde yıkamaya verdim mis gibi olmuştu. Yıkamacınızda güzel deterjsn kullanmamış bence.
RasayiAA AyPerisiVeGokPrensininAnnesi diğer halıma şalgam dökülmüştü onuda yıkamaya verdim tertemiz olmuş en ufak leke bile kalmamıştı bu halım da mı sıkıntı var acaba
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi RasayiAA Halı yıkamacınız iyi değil siz başka birine verin bence çıkmaması imkansızdı yıkamada
RasayiAA Mom9 bende istiyorum o yıkamacıdan. 😁 Arkadaşların dedikleri ni bir deniyim olmadı bida gönderirim başka bir yıkamacıya
AkileUgur RasayiAA evet kesin çözüm.bnm arkadaşım satıyor. Aldım kaç defa kullandım lekeli kıyafetleri bile çıkartıyor.haliyi da aynı şekilde bişey dökülünce üzerine sıkıp biraz bekliyorum leke üste çıkıyor zaten sonra siliyorum. Tertemiz.
Fatma29 RasayiAA belki de yapıdan da olabilir. Marketler de yok malesef internetten bak.istersen benim annem satıyordu