Gizemiray02 Ezgi63 5 gün yada 1 hafta geçince çıkar normal de ama arkadaşımın 3 gün geçince de çıktı. Bu sıra herkesin adeti gecikmişş ya
RabiAsya Bilmiyorum kuzum benim tam 5 gün gecikti 3 gün önce test yaptım negatifti bugün yine alıcam umarım hamile değilimdir bebeğim çok küçük üstüne korunuyorduk da nasıl gecikir anlamıyorum 😭
Birgul Kifayet neyle korunuyordunuz biz prezervatif arti geri cekilme.bende cok korkuyorum allahtan gelene bisey diyemeyz tabi ama baska onlemde mi almak lazim bilemedim ki
Kifayet Birgul prezervatifle korunuyorduk aynen tabi rabbimden gelene razıyım zaten ben hemen istiyordum bebek ama bu zamana doğurmak istemiyorum çok kötü bir zamandayız ondan korkuyorum maalesef
E011 1 yaşında oğlum var adet gecikmesi normal mi acaba şüphelenecek bi durum yok çünkü ama korkuyorum yine de
kar_kristali Bu ara herkeste aynı dert adet gecikmesi.. Benimde kızım 2 ay 13 günlük kırkımdan sonra lekelenme oldu ve daha adet görmedim hem bebeğim küçük hemde 3.ye hazır değilim zaten düşünmüyorduk😔🤔
elif-emirinannesi Ezgi63 10 gün gecikti 5 gün geciktiğinde kan vermiştim 0.100 çıktı. Halen adet olmadım. 5.5 aylık bebeğim. Korunuyoruz da.çok stres yaptım