Fdmctn Kızlar 2 nisan dogumluyiz. 6. Aya az kaldi ek gıdaya başlayacağız heyecanliyim. Siz neler yapıyorsunuz nasil geçiyor günleriniz. :)
Betsel Fdmctn bizde 1 nisan birşeyler aldım sebze tattırdım ama kahvaltılar ara öğünler ekran görüntüsü aldım baya heycanlıyımama :)
Miraykiz58 Fdmctn 10 nisan doğumlu benim kızım. Sadece mama ile beslendiği için tadimlara başladık. Kabak ve havuç verdim, armut şeftali verdim. Tarhana çorbası tattirdim
Angell41 4 nisan doğumluyuz doktorumuz başlama dedi az az diline değdir şeftali falan dedi heyecanla bekliyorum son günler başlamama az kaldı
MiraysMutti 20nisan doğumluyuz.Sut+mama seklinde devam ediyoruz. Ben de heyecanla gececigimz zamani bekliyorum 🤗
sukranaslier Fdmctn evet canım egzama oldu çok şükür doktor kortizinlu bir krem verdi hemn geçirdi En gğzel yediği de muzdu
MiraysMutti Fdmctn bize zaman yetmiyor bazen ,devamli gezmek istiyoruz hep kucak. Evde oldugum zamanlarda zeka kartlari sarkilar oyuncaklar seklinde günümüzü geçiriyoruz
Fdmctn MiraysMutti cok cabuk sıkılıyor benim ki oyuncaklarla falan oynuyoruz, hangi zeka kartlarını kullanıyorsunuz memmun musunuz acaba.