Evet arkadaşlar oğlum 14 aylık mecbur artık bıraktırmaya karar verdim 3 gün önce hamileliğimden ötürü hoş hamileliğimin ilk 5 ayı emdi ama artık bıraktırmam lazım çok zor sabırlı bir süreç şu an 1 günden itibaren nasıl başladıgımı anlatıyım ve tavsiyelerinize fikirlerinize ihtiyacım var 😊 İlk gün sabah kalktık emdi aklımda yoktu araştırmaya başladım falan birden bıraktırmaya karar verdim ilk gün gündüz zor oldu tabi karnını doyurdum ettim ama gelip tişörtümü açıp çok istedi dikkatini dağıttım hep unutturdum o an istediğinde her neyse gündüz iş kolay bi şekilde oyalıyorum ya gece ? İlk gece çok kolay oldu benim için emerek uyuturdum ayağımda sallayarak uyuttum akşam uyku saati 10 da bisküvili sütünü hazırladım koydum kenara, 12 de kalktı hemen biberonu verdim Allahtan kabul etti biberonu bitirdi ayagımda azıcık salladım daldı sonra 2 de ve 5 de kalktı ayagımda sallayarak daldırdım uykuya ilk gece o kadar kolau olduki hep böyle devam eder sandım taki bu geceye kadar 😪 Akşama yine sütünü verdim ama biraz zor uyuttum ağlama krizleri yaşandı emerek uyumak istedi oysaki gündüzüne hiç aramamıştı her neyse uyudu yine aynı saatte 10 buçukta 12 buçuk 1 gibi kalktı biberonu verdim aldı yine emdi bitirdi ayagımda sallamaya başladım daldı koydum yerine yani ben öyle sanıyorum sonra mızırdanmaya başladı tekrar ayagıma aldım bu sefer sallarken tam dalıyo yerine koyunca ağlamaya başlıyo böyle böyle gece 4 buçuk oldu tekrar biberon süt yaptım almadı hala ağlıyor aldım omuzuma yatırdım biraz sakinleşti ama çocuk öfke nöbeti geçirdi sanki titriyo omuzumu dişliyo nefesi kesiliyor mam mam mem mem diye sayıklıyo uykusunda eşimde köstek oldu yazık günah var diye hayda benim şantel arttı başladım bende ağlamaya vicdan azabı çektim o öyle diyince ama yinede vermedm dedim aç olsa biberonu emer şu an alışkanlıktan ötürü istiyor memeyi hamağına koydum salladım daldı bi kaç kez mızmızlandı ama daldı bende 5 de yatabildim 😪 sabah 7 buçuk oldu uyandı çok uyumuş gibi yine meme istiyor vermedim altını falan aldım oynamaya başladı bende yanında uyukladım biraz uyuklarken gelmiş açmış tişörtümü yanımada çıkıp uzanmış emiyo ama ben şok oldum alamadım geride bi mutlu bi mutlu o kadar dayandım şimdi sabah emdi inşallah heveslenmemiştir diyorum vermicem çünkü 😀😔 bana basit yöntemler varsa yada geceleri napabilrm