Bilge
[bilinmeyen] merhaba, evet sallanmaktan hoşlanmıyor olabilir bence artık pışpışlayarak uyutmayı deneyebilirsiniz. Okuduğum birçok kaynakta 6. Aydan sonra gece beslenmelerinin bırakılabileceği söyleniyor benim kızım da 6 aylık ama hala gece 2-3 sefer uyanıp emiyor
AslhanDivarc
[bilinmeyen] birden fazla kalkıyorsa, doğduğuna eminseniz alıskanliktır. Kilo durumları iyiyse doktorunuza danışarak en azından 1 kereye düşürebilirsiniz. Uyutma şeklimiz nasıl bilmiyorum ama sizi destek olarak kullaniyorlar muhtemelen
AslhanDivarc
[bilinmeyen] tekrar sallasanız emzirmeden
Merveedd
[bilinmeyen] kardeşimin ikizleride 13 aylık biri sallamadan adla uyumuyor diğeri dediğiniz gibi seviceksin okşucaksın yanında yatırıcaksın uyuyor🥰 diyorum ne güzel biri ayağında biri elinde idare edersin😍
GAMA
[bilinmeyen] okuduğum bi kaynakta gece beslenmesini öğün miktarını artırarak bırakabilirsiniz diyordu. Mesela eğer günlük 120 şer cc 5 öğün süt tüketiyorsa gece de parça parça tine 120 tüketiyorsa gündüz öğünlerine 30 ar cc ekleyerek gündüz beslenmesini artırıp gece de bir kez rüya beslenmesi yaparak gece beslenmelerini yanı sırf emmek yada mama almak için uyanmaların önüne geçebilirsiniz diyordu.
Turgutunannesii
[bilinmeyen] Allah bağışlasın ne tatlıdırlar şimdi 😍😍
Glin89
[bilinmeyen] zor bebek cok zor anacım benim oğlanda inanılmaz cins artık napıcagımı sasırdım tilki uykusu resmen uykuya geçiş problemi yaşıoruz saatlerce ugrasılrum sallayarak uyutuyorum bazen koynumda bazen hamagında bi gözünü acıo ordamıyım die bakıo arada deli olcam
Merveedd
[bilinmeyen] o bırakma potansiyelinde bence ne hoşuna gidiyorsa ordan ilerleyin bence gece beslenmesinide 1 2 aya biticek acele etme derim
AslhanDivarc
[bilinmeyen] bence problemli olan bebeğinizi bir süre diğer kızınızdan ayrı yatırın başta uyumucaktir tekrar ama anladığım kadarıyla kardeşini uyandırıyor diye sizde çok ısrarcı olamıyorsunuz. Başka odada ısrarcı olarak sallamaya devam edin pes edecektir. Böyle böyle alıştırmaya çalışın problem kalmayınca da odaları birleştirirsiniz tekrar. Sonrada sallamayı bırakmaya çalışırsınız.
Glin89
[bilinmeyen] aha aynı ben 😂😂 ben basında bekleyince 1 saat bazen 2 saat uyuyor ben odaya geceyim yarım saat sonra uyanıo telsizi boşuna aldık yani ben telsizin görevini yapıorum basında bekleyerek
Zamanlagelen
[bilinmeyen] evet sallanmak istemiyor olabilir 😊 bunu birkac yerde okumustum eger bebeginiz uyuyacagi zaman cok agliyorsa oyle uyumayi istemiyor olabilir diyordu😊
Walla gece beslenmesi konusunda eger kilo alimlari iyiyse gece beslenmesini tamamen kesmeyi onerenler var .. Gel gelelim ya her kalktiginda sabredip meme vermeden pispis veya sallamayla uyutabilirsinz cunku bi meme ver bi salla olmuyormus emzirseniz dahi memede uyumaya izin vermemek gerekiyirmus 😊
Yalniz benim ikizleerm yok ama gece bende en az 10 kez kalkiyorum ve her kalkismda emziriyorum evet yaptigm yanlis ama pispislasam cok agliyor en azindan emince direk uyuyor ☺ bir fikrim yok yani istikrarli olunca cozulur ama istikrar onemli su anlik o da bende yok malesef 😊
GAMA
[bilinmeyen] aynen gece her ağladığında emzirmek atıştırmalılar alıştırmak gibi oluyırmuş. Benimde ikizlerime gece uyandığında emzirmeden tekrar uykuya devam etmelerini nasıl sağlarım die araştırıyorum🤦🏼♀️Hatta sürekli uyanmasalar daha iyi ☺️
GAMA
[bilinmeyen] benim merak ettiğim gece uyandığında ikisi birden ağlıyorya , napıyorsun? Yani birini başka odaya götürüp bi birini bi birini mi uyutuyorsun? Birini babaya verip diğerini mi uyutup sonra öbürüne geçiyorsun? Yoksa kendisinden biri susuyor mu? Ben şimdilik odaları ayırdım, babamız nöbet usulü çalıştığı için..
GAMA
[bilinmeyen] işte o sil baştanlar.. bebeklikleri çok güzel çok tatlılar ama ben bi an büyüsünler die dua ediyorum. Çünkü büyümeden bu sorunlar çözülmeyecek sanırım. Hoş tek sorun bu olsun. Rabbim bol sabır ve güç kuvvet versin.
GAMA
[bilinmeyen] inşallah ☺️
Bilge
[bilinmeyen] allah yardımcın olsun🤗😩