Edakk Bebeğim 4 ay 7 günlük okadar çok değiştiki hele gece uykusunu napcagımı şaşırdım artık atak dedikler seye inanmıyodum ama okadar doğru ki deli gibi emen çocuk emmiyo bile
Busrammesut Edakk allah yardimcin olsun çok zor sakin olan bebeğim çıldırdı 4. Ay da. 3 buçuk ayda başladı şuan 4 buçuk aylık daha gündüz uykuları düzene girmedi yavaş yavaş geciyo ama sabır gerektiriyo çok ağladım çok uzuldum ama geciyo bi şekilde sabırlı ol
Bllmn Edakk bizim de 4. Ayda olmuştu emmek istememe. Ayakta pışpışlayarak emzirdim 1 ay, sonra geçiverdi. Oturunca kucağıma emzirmeye yatırdığımda basıyordu bağırtıyı
Busrammesut Nilinannesiii 4. Ay en uzun atak 35 gün suruyo. Senin ne kadar sürer bilmiyorum internetten bi hesapla😂
Busrammesut Nilinannesiii ilk zamanlar çok uzun surmuyo atak geçer 2 4 arası diyorsa 1 hafta sürer en fazla. Gazi için de kehribar kolye tavsiye ederim 1 buçuk ay çektim oğlumda kehribardan sonra geçti hâlâ da kullanıyorum şimdi dişleri için
Busrammesut Nilinannesiii 3 4 tane damla kullandım en pahalısını da aldım en ucuzunu da hiç biri etki etmedi rezene anason kimyon icim dışım bunlar olmuştu en sonunda kehribar aldim 2 3 fun sonra etki gösterdi damlaları falan bıraktım sonra
Busrammesut Nilinannesiii ben süt diyetine de girdim o kadar yoğundu gazi doktora gittim defalarca susturamadik hiç hep gaz diye geri gönderdi alerji mi var diye test yapıldı bişey çıkmadı gazlı olunca ne yaparsan yap cektirmiyo surunduruyo resmen 😂 süt ürünleri de çok fazla gaz yapiyo o da aklınızda bulunsun çay kahve çikolata yoğurt peynir süt tahin susam dana eti