Zagrozunannesi Gazdan uyuyamıyodu yavrum bı kac gündür cok kotuydu zinco diye bi gaz damlası aldım su an 3 saattir aralıksız uyuyor ılk defa🤣kurban olduğum ya daha 29 günlük 😍 cok sukur yarabbım hep böyle gıder ınsallah sancıdan ağlamasına dayanamıyorum
DerenGrkemYetiker Zagrozunannesi bizde zinco’nun o zamanlar mucivezi etkini görmüştük ama maalesef etki 1 hafta sürdü, sonrasında aguline kullanmaya başladık kesinlikle daha iyi. Kakasına da çok faydası oldu.
Zagrozunannesi DerenGrkemYetiker dün ıyı uyudu aslında ama uyandığında yıne aynıydı sancısı olduğu ıcın ağlıyor😓napım bı kac gun bunu kullanayım olmazsa dedıgını alırım canım sagol
Defneninannesi Bence zinco içerğinden dolayı uyutuyor. Bebeğimin gaz sorunu devam ediyordu karnı şişti resmen ama dalınca uzun süre uyuyordu. Bizde işe yaramadı
Gamzedeniz Bende nurse harveyde uyku etkisini görmüştüm çol sıkışmadıkça vermedim tabiki. Ama 2-3 içmede uyku etkiside kalmıyor bğnyesi alışıyor sanırım. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz gaz probleminden 🙏🏻🙏🏻😍
Zagrozunannesi Gamzedeniz ınsallah canım valla gaz olmasa cok sukur bı sıkıntımız Yok masallah ama bu gaz bizi bitirdi