Mircan Kızlar bebeğim iki ay aşısı oldu ve ateşi var şuan çok şükür 37.1 karpol verdim kaç saatte bir ölçmeliyim bu ateş kaç gün sürer uyumayı düşünmüyorum bu gece çok korkuyorum ateşi çok cikicak diye
Mucizemveben90 Mircan bizdede hafif olmustu 2 ay aşısında ateş korkmayın cok yukselmıyor tabi takıp edın sık sık biz 37.8 görmüştük maksimum 24 saatte ateş azaldı huysuzluk ⅔ gün sürdü
Merve-HanifeDuru Aynı benimde ilk bebeğim lakin 2.ci ay aşısında hiç ateşimiz huysuzluğumuz olmadı bizim hemen sağlık ocağından gelince calpol verdim 1 ölçek ateşi en fazla 37.0 oldu sakinleş Allahın izni ile birşeycik olmayacak 🌺Mircan
Mircan Merve-HanifeDuru bende gelir gelmez verdim canım baktım şimdi yine ateşi var yine verdim inşallah düşer çıkmaz zaten kolik gaz sancısı dan uyumuyor şimdi daha huzursuz
Kaan12 Mircan huzursuzsa bı ca kaşığı calpol ver hemen rahatlatacaktır boşuna huzursuz olmasın bebiş mis gibi uyur
Kaan12 Mircan korkmayın ben de çok tedirgindim hiç bişey olmadı ve ben yanlislikla fazla vermiştm şurubu telaşını bebeğe yansıtmayın bı de emzirin sakinleşip uyur
Merve-HanifeDuru Oyy kıyamam ben ona melekler korusun inşaAllah hemen düşsün ateşi rahatlasın Amin 🤲🏻 Okuyun üfleyin bol bol 🌹Mircan
Mircan Kaan12 çok şükür bişey olmamış atlatmissiniz darısı başımıza sağlıkla büyüt inşallah bebeğini 🌺