Elffnrr Benim oğlum 4aylik bizimde mantarının var popo bölgesinde krem kullanıyorum önceden 7gun sürüyodum baktım kremi bırakınca tekrarlio bende hergun sürüyorum çok az şekil de şuan geçti ama kreme devam
Elffnrr Mantara yapilicak bişey yok siz gene doktora danışın bu kremi ama mantar kremi bu. Bunu verirse benim gibi yara geçene kadar normal günde 3kere 7gun sürün gectikten sonra ekmek kırıntısı kadar sürün mantar bölgesine günde 2kere yeterli.
Elffnrr Ama dediğim gibi doktorunuza danışın sonra kreme başlayın. Rica ederim. İnş buda geçicek bu mantarla yasamicaklar. Vardır bununda iyileşme vakti zamanı elbet. Sadece biraz sabır.
Elffnrr Evet pişik ama ilerlemiş boyutu mantara çevirmiş. Pişik kremi faydasız şuan. 7 gun sürün ki tekrar diyorum doktorunuza siz sorun.
durukusum06 Elffnrr doktoru nöbetçiymiş gittik geldik mantarmış travazol kremle hametan verdi bi süre ıslak mendil kullanma pamukla sil dedi
Elffnrr durukusum06 pamuk mendiller var. Islatıp o şekil bende kullanıyorum öle yapın o halde. İnş geçecektir