gayekeskin Merhaba,ek gıda alışverişine başlayacağım. ☆Mama kaşığı ve tabağı hangi marka almalıyım? {Kullanan varsa Oioi markası(bana çok önerildi.) nasıl,memnun musunuz?} Birde başka neler almam gerekiyor?
minecavusoglu gayekeskin merhaba, kac aylık bebeğin ve ilk neyle başlicaksın 😊 benimki 4bucuk aylık doktorum 5 aylık olmadan başlama dedi bende başlicam alışverişe 😊
RabiAsya gayekeskin Oioi nin kaşığını kullanıyorum memnunum. Tabak ise kızıma küçük cam kaseler ayırdım onları kullanıyorum ben 🌿
Mom0870 gayekeskin Oioi tabak ve kaşığı çok güzel ✨ BabyPlus mama kapları çok kullanışlı ✨ Renga minik kavanozlar (yoğurt, çorba için kullanıyorum) ✨ BabyPlus kaşıklı ikili mama kabı. Kaşığı da çok güzel ✨ Kraft silikon önlük ✨ Wee meyve emziği ✨ Buharlı pişirme aparatı ya da makinası ben Avent makina kullanıyorum ✨ Cam rende ✨ ilk aşamada bunlar yeterli 🥰
afs9mart gayekeskin tabak plarak ufak cam kaselerim war onları kızıma kullanıyprjm kaçık olarakta ucu beyaz slikon olan ikili kasıktan aldım biberdor muydu neydi
VERA19 gayekeskin Merhaba🎈 Fisher Price tabak seti , Philips Avent kaşıklar , ve Kraft silikon önlükten memnun kaldım👌🏻 Suluğumuzda NUK. Ve almanız gerekenler arasında mama sandalyesi de var
balkabagianasi gayekeskin hem durumdan hemde gereksiz bulduğumdan sadece wee kaşık aldım evdeki cam kaselerimi kullanıyorum 🌻