CaglaGenc Merhaba anneler, bebeğimin yüzü hep isilik döktü. Her gün yıkamamıza rağmen geçmiyor üstüne birde kaşıntı yapıyor eli sürekli yüzünde. Göğsüne boynuna da sıçradı. Sütümü de sürdüm yüzüne ıslak nemli bezle kompres de yaptım bana mısın demedi 😞
YazCilegi CaglaGenc Bizimde olmustu. Mustelanın stelatria adında kremi var kullandım aksamına geçti. Yine zaman zaman olursa kullanıyorum
Duyguu CaglaGenc Benimde kızımda çok vardı uzunca bi süre geçmedi bepantholün isilik kremini falan sürdüm geçmedi en son doktorum travazol önerdi bi kere sürdüm gece sabahına geçmişti
Birprensesannesi CaglaGenc Benim kızımda da var ben dr sordum sadece sıcaktan olmuyormuş yani isilik değilmiş sadece süttende oluyormuş kendi tükürüklerinden de yani kızımın yüzündekiler için dr öyle dedi 😄 serum fizyolojik ile sil dedi üzeeine nemlendirici losyon sür dedi bana
BurcuMehmetTaslak Onu bnde yaşadım daha bir aylıktı oğlum görümce geldi aaa gelin tek penyeyle çocuğu hasta edecn biraz giydir dedi Haziran sıcağında oğluma altta zıbın üstte penye bir kazak giydirdi sabaha kadar zırlandı çocuğum hertarafı kızardık oldu dktra götürdük bana kızdı çocuğa yaptığın işkence soy çocuğu dedi o gün bu gündür soydum hemen geçti birdaha o kadar giydirmedim birde çocuğu bu sıcakta o kadar giydirirsen yazın ne giydirip koruyacaksın dedi dktr gerçekten hakverdim sıcağa alışık olursa en küçük soğuk hasta edermiş