Aryayldrm 04072020 canim kendigiliginden duzeliyor hic kafana takma bende coktakiyirdum heryere donuyor kafasi buyudukce cocuk
04072020 EsraKerimm bnmki uyurken sağa sola yatırmaya calışıyorum uyanıyor zaten surekli ağlayan bir bebek uyandığı içinde yatıramıyorum
Mamaqueen 04072020 ben 4 ayina kadat falan duz kafa yastigi kullandim. Sonra kullanmayi biraktim bir baktim kafasi dumduz olmus. Sonra zamanla kendi yuz ustu sag sol yatmaya basladi ve bir kac ay icinde duzeldi
Talyamom 04072020 bende ondan aldimmsevi bebe bin kafa sekillendirici yastığı varmış onu gormemistik bununla deneyeceğim olmazsa onu alacağım.
balkabagianasi ozgurkus bizde 8 ay olduk herkes büyüdükçe düzeleceğini söylüyorum bir umuttur yaşamak 🍃
Aayysyn 04072020 ben de böyle diyodum yan yatmıyo diye bana kızıyolardo inanmıyolardı ki yatmıyodu yan yatırıyoduk sağdan soldan destekliyodı yine napar eder kendisi dönerdi sırt üstü zamanla alışıyolar kendileri öğreniyo zaten ama 6 ayı geçirme sonra kurtaramazsın kafasını yanyatrma yastıkları var kullanabilirsn ben bir süre kullandım canım
04072020 Aayysyn Bn de aldım duz kafa yastığı dıye ama yanlış mı aldım bilemedim bende yatıramıyorum diyorum bna 2 aylık bebek nasıl yatmaz dıyorlar ama ceviriyo bir şekilde
Aliveannesiiii Talyamom uyanıkken o zaman öyle tutmaya çalış birde ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum hep sırt ustu sallıyorum kafasını çevirdikçe düzeltiyorum öyle de alıştırmaya çalışıyorum biraz alıştı öyle sallana sallana
Talyamom Aliveannesiiii sadce kucagimda devinimm seklinde salladım sallanmayi ogretmek ustemiyorum. Kendi uyusun istedim ama emzik almıyor emereknyavda kucakta dalıyor sarılıp sıkı sıkı tutuyor.
Derin_kuzu Benim bebekte 5 bucuk aylik sırt üstü asla uyumaz cok fazla olmasada yıne arka biraz sıv sizce sırt üstü uyusa düzelirmi
Selinsak Merhabalar benim oğlumda düz kafa değil de sürekli sağ tarafına yattığında dolayı yamukluk var kafasında elimden geldiğince sola yatırmaya çalışıyorum ama 4.5 aylık oldu artık kendi dönüyor sağa arada yine, düzelir mi acaba biraz daha büyüdükçe