01_210820 Sengulbayrak ay bende iki gündür arıyorum araştırıyorum nasıl olucak bilmiyorum var ancak baya pahalı geldi fısherin var oda pilliymiş bir türlü bulamadım
01_210820 Sengulbayrak ay bende iki gündür arıyorum araştırıyorum nasıl olucak bilmiyorum var ancak baya pahalı geldi fısherin var oda pilliymiş bir türlü bulamadım
Eminannesi Sengulbayrak canım ben let go dan buldum baby max 150 liraya aldım bence arastır çok yüksek verme sıfır alırsın daha iyi
Sengulbayrak 01_210820 e bebekte 500 tl ye buldm ama ya kullanamazsak sevmezse diyede ikinci el almak daha mantıklı geliyor
Sengulbayrak 01_210820 zaten cogu 9 kg ya kadar tasıma kapasitesi var yani ortalama 6 aylık diyelim. Biz 2 aylıgız 4 ay ancak kullanabilicez sıfır almak istemedm o yuzden
Kymttnm Benimde elimde var joie nin 2 ay önce aldım kızım sevmedi hiç binmedik desem yeri izmirdeyim burdan arıyan varsa eger
Angell41 Sengulbayrak e bebeğin baby plus salıncağı var bende 1 ay kullanmadık bile düşünürseniz kocaelideyim
kukuleta Sengulbayrak ben letgodan aldm temizdi aldgm bayanın bebegi sevmemiş iyiki letgodan almışım benim bebekte sevmedi
01_210820 Sengulbayrak Sengulbayrak ben sipariş verdim bugun canım bakalım lorelli marka 750 tl elektrikli güzel duruyor bakalım kullanışlıolacakmı
Nurersel Merhaba joie 2in1 var letgoya yüklicektim bu hafta 3 ay kullandık kızım çok fazla uyuduğu için içinde daha fazla kullanmak istemedim 8 ay önce 1000₺ aldık e bebekten şuan 1200₺ ben 400₺ ye satıyorum İstanbul halkalıda oturuyorum
Anan Sengulbayrak Kraft elektrikli salıncak aldım 1000 TL ye e bebekten ama bebeğim 1 kez bile durmadı sevmedi 500 TL ye satıyorum istersen faturası kutusu herşeyi var 0 dan farksız