Cemilekarakus Kızlar bugün 35 günlük olduk ama oğlum akşam 7 de başlayıp gece 10 kadar aralıksız ağlıyor ve susmak nedir bilmiyor kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin bi çaresi yok mu
elifsezer_ Cemilekarakus Qazı vardır onun içn ağliyodur canm.Qaz çıkarıcı damlalar ver masaj falan yap.Eyerki ayaklarını kendine çekib kizarp ağlıyorsa qaz sancısı olabilir.
Ask_kokulu_yavrum Cemilekarakus gaz damlası kullanıyor musun kesinlikle yediklerini gözden geçir kolik bebekler belli saatte başlar susmaz gazdan dolayı düzenli masajını yap helede ayaklarına zeytinyağıyla masaj yap sıcak tur karnıyla ayağını
Baybars20 Cemilekarakus benim bebeğimde de aynı sorun oluyordu saat 6 da başlayıp 9 a kadar ağlıyordu. Gazı falan da yoktu. Ben de saat 5 gibi uyutuyodum o huzursuz saatlerini uyuyarak geçirmesini sagliyordum.bir kaç hafta icinde uyku düzeni oturdu ve problem ortadan kalkmış oldu. Belki sizinki de bu tarz bisey olabilir.
Ebubekirim-61 Biogia diye bir probiyotik var kesinlikle kullanmalısınız ayrıca sap smpex diye birde gaz damlası var tabi doktora danışıp kullansanız daha sağlıklı olur