Weib kızlar 5 ay 10 günlüğüz ve sonunda başardık kimseden eğitim almadan kendi kendimize uyumayı beceriyoruz artık meğerse hiç sallanmak istemiyormuş benim sıpam 😂sabır sabır dedik sonunda oldu 🎉🎉
Kenaz Weib Weib merhaba ne mu size :))darısı başımıza..benim oğlumda 11 nisan doğumlu ayakta sallanarak uyuyor,ıykuları inanılmaz hafif her sese uyanıyır ve dikkati dağılıyor.salla dur yöntemi denedim biraz işe yaradı gibi ama sonra yine aynısı kucakta uyuttum uyuyor ancak oda kollarımı mahvetti..gece yarısı her uyandığında emzirdiniz mi?veya emzirmeden nasıl uykuya döndürdünüz paylaşırsanız sevinirim
tosbikannesiii Weib ayy masallah ❤️ Nasıl bir yol izlediniz bende bebeğimi sallıyorum 3 ay olacak ama sallamak istemediğini çok belli ediyo umutluyum Uyku eğitimi vereceğime 🥰
Meryaku Weib benim oğlum da sallanmak istemiyormuş tesadüfen fark etmiştim beşikte iki saat sakladığımı bilirim birgün sallamadım daha kısa zamanda ve ağlamadan uyumuştu 2.5 aylıkken bu yana sallanmıyoruz akşam uykularına 20 dakikada geçebiliyoruz uyku sinyali veriyor yatağa gidiyoruz sağa sola uyuyor gündüz destekli uyuyor su iki gündür desteksiz uyuyoruz şükür şimdi ise 5 aylığız
GokturkAlp Weib bir anne vardı burda, uyku eğitimi verdim başardım gelin hepinize anlayatım yazmıştı. Bebeğini odada yalnız bırakıp çıkıyormuş, bebek günlerce ağlaya ağlaya kendi kendine uyumayı öğrenmiş. Aklıma hep o anne geliyor böyle konularda.
Weib Gizay1310 sadece bir hafta uyanıp uyumak isteği saatleri not aldım daha sonra gündüzleri çok vakit geçirdik beraber oyunlar oynadık daha sonra uykusunun geldiğini belli etmişti gözlerini ovuşturarak baktım her uykusu geldiğinde bunu yapıyor daha sonra önce bezini değiştirip besledim beşiğine yatırdım ve anlamıyor demeyin herşeyi anlıyorlar oğlum biraz uyuyalım deyip beşiğinin yanına uzandım bende ilk başlarda mızıldandı biraz emziğini verdim telefon dan sevdiği ninniyi açtım ilk gün ve müslim örtüsünü aldı kendisi sağına döndü ve daldı sonra sonra müziğide kapattım şimdi uyuyoruz öyle 4 günden sonra tam anlamıyla düzene girdi
Weib kutsalmavi sadece bir hafta uyanıp uyumak isteği saatleri not aldım daha sonra gündüzleri çok vakit geçirdik beraber oyunlar oynadık daha sonra uykusunun geldiğini belli etmişti gözlerini ovuşturarak baktım her uykusu geldiğinde bunu yapıyor daha sonra önce bezini değiştirip besledim beşiğine yatırdım ve anlamıyor demeyin herşeyi anlıyorlar oğlum biraz uyuyalım deyip beşiğinin yanına uzandım bende ilk başlarda mızıldandı biraz emziğini verdim telefon dan sevdiği ninniyi açtım ilk gün ve müslim örtüsünü aldı kendisi sağına döndü ve daldı sonra sonra müziğide kapattım şimdi uyuyoruz öyle 4 günden sonra tam anlamıyla düzene girdi
Weib Kenaz yok canım saatleri bile düzene girdi 2 kez kalkıyor artık ondada açıktığını düşünüyorum emzirip yatırıyorum uyuyo
sasuke Weib tebrik ediyorum darısı herkesin başına. İlk gün uykuya ne kadar sürede daldı? Çok mızmızlık yaptı mı? Biz 3 aylığız şusn kucakta gezerek uyuyor ama ne sırt kaldı ne bel 😭 4. Ay atağından sonra bnde geçirmk istiyorum ama çok korkuyorum
Weib Gizay1310 evet banyo rutini oluşturduk banyomuzu masajımızı yapıyoruz uykusu geldiğini anladığımda besleyip gazını çıkarıp yine yatırıp yanında bekliyorum biraz sonra dalıyor zaten en fazla yarım saatte
Dgndrmz Weib ay ne güzel yaa bizimki kıyametleri koparır beşiğinde ordan oraya koşturup durur nevresimini bozar bagırır dikkat çekici sesler çıkarır 🙈🙈 bizimki için bu saatten sonra sanırım imkansız uyku eğitimi. Şuanda ayagımda sallıyorm saat 07.00 ve yarım saattir ayagımda
Weib CaglaCeylin 8.30-9 arası yatıp 12-1 arası kalkıyor sonra sabah 4-5 daha sonra 6-7 arası güne başlıyoruz düzene girer mama mı veriyorsunuz emiyor mu
Weib tosbikannesiii sallanmak istemiyorsa emin ol hazırdır kuzum çünkü belli ediyorlar ilk 2 gün biraz alışmaya çalışıyor sadece çok zaman geçirin gün içinde kendini güvende hissetsin sizde beşiğin yanına uzanın ve yatırmadan konuşun uyuyalım biraz diye müslim örtüsünü verdim ben eline ve ninni açtım ilk günler baktım oynaya oynaya dalıyor öyle öyle alıştık
Birgul tosbikannesiii dorduncu ayi bitirsin canim buyuk atak dorduncu ay uyku gerilemesi yasaniyor cunku
Weib Dgndrmz pes etmeden denemelisin bence ben işe başlayınca kayınvalidem bakıcak zor bi bebek deyip durdular bende inat ettim başardık pes etmeden denemelisin