Hhilal2310 canım bende senin durumundayım, bebeğim 4 aylık 9 kilo. Ve tek dezavantajım sadece mama veriyorum. Aile hekimi yanına cağırdı emzirip emzirmediğimi sordu, emzirmediğimi mama verdiğimi ilettim. Emziriyorsan az emzir diyecektim dedi. Bende kilosunun yüksek olduğunun farkındayım ama 1,5 saat sonra bile mama verdiğimde aclıktan karnı gurul gurul ediyor acıkıyor dedim. O zman vercen dedi. Bende maksimum kaç kg olmalı 5. Ayda dedim 9,5 kilo dedi. Şimdi ise sürekli tartıyorum aydan aya kilosunu normale döndürmeye calıscam. 3. Aya kadar bebeğim 1,5 saatte 90 cc içiyordu durmuyordu mecbur veriyordum. 3. Aydan sonra süre 2 3 saate kadar uzadı şükür 120 cc içip 2,5 saat sonra mızmızlanıyor. Cok arastırdım bazı annelerde bizim durumumuzda olmuşlar. Yürümeye baslayınca inanın gidiyor dediler. Aclıktan uyumuyordu kabus gibiydi 1,5 saat sonrası diyolardı. Bende doktora götüremiyorum. Ankaraya 4 ay once tasındık ilçedeyiz. doktor bulamadım. Buldum aslında ama ankara içerisinde. Pandemi var diye götüremedim.