yavrusununannesii Poposuyla kaldirmaya çalışıyor kendini ana kucağında oturur gibi ayarliyrm öne doğru atıyor kendini otursa sıkıntı olur mu
elif-emirinannesi yavrusununannesii 5.5 aylık oturtuyorum destekli ve gözetim altında. 3-5dakika oturuyor sonra uzandırıyorum çünkü istiyor. Dönebiliyor mu peki
geldigelenanne yavrusununannesii ben 7 aylik olduk yeni oturtuyorum doktorum kesinlikle oturtma kalça cikikligu ni tetikler dedi ,şuan desteksiz oturuyor bence riske atmayın kemikleri çok taze
Denp Bizimki 3 ayindan beri destekli oturyor doktorumuz cocuk hazirsa engellememek lazim gozetim altinda yapabilirsin
elif-emirinannesi Ruyamm evet dönüyor. Dönmeler sıklaştı ama çabuk yorulduğu için yarıda bırakıyor. Daha çok daire şeklinde dönüyor. Yani ayak ve elleriyle dönüyor.
Elmasekerim15 yavrusununannesii 5 ay 10 günlüğüz az az otutturmaya başladm o istedgnde otutturuyrm biraz sonra düzeltiyorm uzun otutturmuyorm
GizemHazal yavrusununannesii destekli oturtabilirsiniz benim bebeğim 4.ayının başından itibaren oturuyo